Hage Hoes laget av aluminium

September 15

Hage Hoes laget av aluminium

Tradisjonell hage hoes har stål hoder og tre håndtak laget av amerikanske hardwoods som eik, lønn eller aske. Nye modeller tilbys med aluminium håndtak, som er lette og motstå brekkasje. For å arbeide effektivt, må tradisjonelle hoes være skjerpet ofte med en diamant-fil. Bennhurley, en verktøyet selskapet som gjør verktøy med aluminium hoder som håndtak, hevder sin hoes aldri trenger skarphet.

Tradisjonelle Garden hakke

En tradisjonell hakke har en hodet ca 6 inches bredt, satt i rett vinkel til håndtaket. Fordi du trekke den gjennom jorden mot deg, kalles det ofte en uavgjort hakke. En annen bruk for denne hakke er mounding opp jord rundt potet planter, for eksempel, eller for å lage en fure for såing en grønnsak plott. Fiskars aluminium-behandlet hage hakke har en karbonstål hodet med en non-stick belegg. Prisen var oppført som $23 publikasjonen samtidig.

Basketak hakke

En scuffle hakke, som har en trekantet dobbel vingeformede hodet, dras i eller skyves like under overflaten av jord, kutte av unge ugress. Bladet er vinklet slik at den hoeing er mer oppreist, i stedet for bøyd over, som ved en tradisjonell hakke. Bevegelse er en rygg-og-frem slagsmål. Disse hoes er brukervennlig mellom rader med grønnsaker. Den mest kjente basketak hakke er vanlig Weeder, som ikke kommer med en aluminium håndtak.

Stigbøylen hakke

Stigbøylen hakke hodet ligner stigbøylen av en sal. Den lavere, flate delen av løkken er cutting edge. Som den basketak hakke brukes den ved å trekke hodet langs like under overflaten av jord for å kutte av unge ugress. Fordi sidene ikke er skarp, er disse hoes enkel å bruke rundt etablerte planter uten skade planter. Flexrake, skaperne av Hula-Ho, tilbyr to versjoner med aluminium håndtak. 54-tommers håndtaket koster $20 og 60-tommers håndtak kostnader $25.

All-aluminium Hoes

Bennhurley selskapet produserer all-aluminium spader og hoes etter hull graveredskap kaller de sterkeste, letteste og tryggeste verktøyene tilgjengelig. De er håndlaget i USA er uknuselige, ifølge selskapet, som garanterer seg alltid. Aluminium er eloksert for styrke og ikke-ledningsevne. All-aluminium hage hakke har tenner på den ene siden av bladet, veier 2 lbs. og koster $28.