HACCP trening for planter

December 22

HACCP trening for planter

HACCP står for fare analyse kritisk punkt kontrollsystem. Det er et system som identifiserer, der en potensiell helsefare kan oppstå i en mat-systemet og gir en løsning til den faren. Den grunnleggende forutsetningen er å bruke kritiske kontrollpunkter etter farer. HACCP kaller deretter for maten å bli testet i et laboratorium for forurensning, slik behandling av eventuelle problemet kan iverksettes. Kurs for HACCP er ofte bransjespesifikke. University of Georgia tilbyr kurs i HACCP kjøtt behandling og produsere behandling.

Kjøtt og fjærfe

University of Georgia tilbyr en klasse for kjøtt og fjørfe bransjen. Klassen av mange HACCP-relaterte problemer. Fjørfe risiko blir diskutert, som bakterier og mat forurensning. Når disse risikoene er forstått, metoder brukt for å hindre forurensning fra inn maten er undersøkt, som hvor din kritiske kontrollpunkter er. Kritiske kontrollpunkter definere hvor en alvorlig risiko for kontaminering av maten kan være. Når du forstår hvor kontroll poeng er, leder opplæring i hvordan å fikse problemer og implementere HACCP strategier i anlegget.

Bearbeiding av fisk

FN tilbyr et kurs for å utdanne bearbeiding av fisk renseanlegget operatører verden over. Klassen gir deltakerne mulighet til å gå rundt en fisk-prosessanlegg og vurdere sanitærforhold, kvalitetskontroll og hygiene praksis. Problemer som dekkes inkluderer en mangel på enhetlig håndhevelse av sanitære og mangel på testing for potensielle mikroorganismer. Et foredrag på laboratoriet praksis er på kurs for å forklare hvorfor nøyaktig testing av fisk er nødvendig å identifisere helsefare.

Råvarer

Råvarer industrien er ikke i nødvendig av HACCP så mye som kjøtt og fjørfe bransjen. HACCP-systemet fungerer godt med råvarer som behandlet eller fersk kuttet. Det fungerer ikke også behandling produkter i et felt. Råvarer i en plante kan kjøres gjennom de kritiske sjekkpunktene slik det er ren og patogener. På gården kritiske kontroll kan poeng implementeres fordi du ikke kan kontrollere hele prosessen med vegetabilske voksende. For eksempel legger en fuglen en slippe på din vegetabilsk. Denne handlingen kan ikke reguleres og evalueres, derfor brudd HACCP reglene. Du kan rengjøre vegetabilske på anlegget bruker en kritisk kontroll checkpoint, og eliminere risiko fuglen slippe positurer.