Gynge Salt & skade asfaltert innkjørsler

May 27

Nordlig klima se kald vintertemperaturer med en oppbygging av snø og is som gjør reise farlige og innkjørsler rot. En rekke issmelting kjemikalier er tilgjengelig for bruk på bolig innkjørsler, og disse produktene har en rekke fordeler og ulemper. Gynge salt er en av de mest brukte produktene, men den har minuser når den brukes på asfalterte innkjørsler.

Om Rock Salt

Gynge salt er fellesnavnet for materiale som kalles "halite," Ifølge University of Hawaii vitenskapsmann Ken Rubin. Den kjemiske formelen er NaCl, dvs en natrium atom kombinert med en klorid atom. Gynge salt er det samme materialet som gjør vanlige bordsalt. Den eneste forskjellen er størrelsen av materialet. Det er funnet i innskudd etter saltvann som har tørket. Krystallinsk innskudd vil så behandles i skjemaet uniform, praktisk vi kjenner som veien salt. Salt har en lavere frysepunkt enn is og får den til å smelte.

Gynge Salt fordeler

Rock er en billig stoff bruke de-icing veier og fortau, oppkjørsler. Den ble brukt i mange år i lokalsamfunn over hele USA å kjøring i vintervær tryggere. Det var lett å lagre og trygt å håndtere. Den arbeidet raskt og effektivt å smelte isen og holder trafikken flytte.

Ulemper av Rock Salt

Gynge salt har mange ulemper. Salt brukes på veier ofte får på trær og busker plantet langs veier og skader plante vev. Salt får også i jorden under planter, noe som gjør det til et upassende miljø for vekst. Salt kan også skade betong innkjørsler. Salt er hygroskopisk; Det er det tiltrekker seg vann til overflaten av innkjørsler. Fordi betong fungerer som en stor blotter for vann, øker salt vanninnholdet av betong, som deretter fryser, ifølge oppussing ekspert Tim Carter på spør webområdet Builder. Dette kan føre til sprengning av betongen. Nylagt betong er spesielt sårbare for virkningene av rock salt.

Minimere Rock Salt skade asfaltert innkjørsler

Istedet for benytter gynge salt, som kan skade din oppkjørselen overflaten, kan du prøve å bruke vanlig sand. Om sand ikke vil smelte isen og snø, vil det gi trekkraft for kjøretøyet. Betong belegg som inneholder silanes og siloxanes kan hjelpe beskytte din innkjørsler fra salt skade og likevel tillate betongen til å puste. Puste prosessen er viktig å hindre avskalling og sprengning av betong.