Gurgling støyproblemer i en vask avløp

April 19

Gurgling støyproblemer i en vask avløp

Når du vasker vann ned en vask avløp, skal vannet flyte jevnt ned dreneringsrør uten problemer. Hvis din oppvaskkum avløp gurgles som du vasker vannet ned, finnes et problem med hvordan dreneringsrør opererer. Ignorerer problemet vil bare øke sjansen for at problemet vil forverres.

Tresko

Tette i Vaskens dreneringsrør kan føre til gurgling. Hvis tresko ikke har helt lukket av dreneringsrør, kan den fange luft bak, slik at luft kan strømme opp renne gradvis og føre den gurgling. Bruk en plunger på avløpet tvinge tresko løs. Hvis den gurgling fortsetter, setter en bøtte under drenere rørene, løsne tilkoblinger og fjern drain pipe brikker. Du må deretter å mate en avløp slange ned pipen i veggen for å fjerne alle tresko. Sjekk rørene som du koble dem under vasken, sikre de ikke har noen tresko inni.

Vent problemer

Riktig ventilasjonsåpningene avløp rørene i huset vil stoppe problemer som gurgling i Vaskens avløp. Vaskens avløp kan ikke kobles til en avtrekksrøret, men først må du ta det er. En hindring i avtrekksrøret koblet til Vaskens dreneringsrør vil føre gurgling siden nye air ikke vil strømme inn avløp som det skal og kloakken gasser ikke flyter ut av avtrekksrørets åpning.

Reparasjon

Du må gå på taket å sjekk ventil rør. Ser ned hver pipe med en lommelykt slik at du kan se hvis alle partikler har falt inn. Hvis du ser rusk i et rør, bruk en lang verktøyet å trekke rusk ut eller fjerne det. Bruke slange for å sende vann ned avtrekksrøret, hjelper fjerne fast avfall slik at luft kan strømme gjennom røret normalt. En høytrykks vedlegg på slutten av slange kan hjelpe dine sjanser til å banke rusk løs.

Rørlegger hjelp

Lokale rørlegger hjelper deg med å diagnostisere og løse problemet med Vaskens gurgling. Rørlegger undersøker dreneringsrør for vasken for å avgjøre om det festes til en avtrekksrøret og er tilstrekkelig ventilert. Rørlegger har også muligheten til å finne rusk blokkerer avtrekksrøret eller skade på vent pipe, som vil føre til gurgling. En rørlegger kommer også med en lang kvernen eller slange verktøy som vil mate hele veien gjennom en vent pipe, slik at han kan presse ut hindringer så avtrekksrøret fungerer riktig.