Gunite bassenget farger

April 23

Gunite bassenget farger

Gunite er en konkret blanding av sement, sand og vann som pumpet gjennom en stor slange og sprayet over en metallramme. Gunites bruk er i bygging av svømmebasseng. Den gunite bassenger kan konstrueres i nesten alle form. Den endelige fargen og tekstur av en Gunite bassenget er avhengig av etterbehandling materialet som brukes. To av de mest populære materialene er gips med marmor støv eller farge tilsetningsstoffer og eksponert samlet.

Hvit bassenget gips

I flere tiår var mest brukte etterbehandling materialet til basseng gips med hvit marmor støv, også kjent som marcite. Bassenger ferdig med hvit marmor støv vises blå fordi den hvite fargen gjør blå himmelen skal gjenspeiles i vannet. En gips ferdig over sokkelen Gunite gir mer tette forsegling siden gips er mindre porøs enn betong Gunite blandingen. Mest populære gips nyanser, utenfor hvit marmor støv, er lys blå, lys grå og medium grå. Mens svart gips brukes noen ganger, et problem med fargen uniformitet, murskje merker og falming gjør det et mer problematisk valg.

Kvarts bassenget gips

Farget kvarts sand i nyanser fra rødt, beige og myk grønn, til flere nyanser av grått og blå øker utseende og legger levealder pusset Gunite overflater. Økt ytelse gjør også kvarts litt dyrere enn standard gips, men fortsatt mindre dyr enn den samlede produkter som blir stadig mer populært i dag.

Samlet bassenget er fullført

Pebble overflater, ofte referert til som samlet utførelser, har en tiltalende naturlig utseende og struktur og er tilgjengelige i en rekke farger. Selv om samlet produktene er dyrere enn Gunite og gips, de tåle slitasje av pool kjemikalier lengre og levere en lengre produktets levetid. Mens småstein føre i salgsvolum, er andre mengdefunksjoner som kvarts og marmor også stadig mer populære. Selv glass gjør i-veier samlet ferdig industrien. Egendefinerte farger er tilgjengelige i alle samlede plasseringer, men blå, lys blå, svart, mørk blå og mellomstore mellomgrått er fortsatt de mest populære samlet fargene.

Utvalg

Er navnet på spillet i Gunite bassenget konstruksjon. Bassenget kunder kan velge fra et bredt utvalg av utvalgsstørrelse og figurer i en rekke gips eller samlede plasseringer. Farger i hver finish er like varierte som navnene gitt dem av deres forskjellige produsenter. Estetikk, holdbarheten og garanti også variere i finish og fargen som er valgt. En ny pool eieren eller eier trenger bassenget rehabilitering finner det perfekte ferdige produktet med bare litt forskning og et utvalg av tilgjengelige utførelser og farger.