Gummi grus taktekking installasjon

September 9

Gummi grus taktekking installasjon

Installere en gummi-grus taket sparer penger sammenlignet med den opprinnelige kostnadene til materialer som skifer eller sedertre helvetesild. Resirkulert produktet hjelper også til å redusere den miljømessige montering avfall. Gummi Helvetesild kommer i en rekke størrelser og utførelser å gjenskape tradisjonelle skifer og tre rister. En effektiv installasjon krever vanligvis en solid tak kortstokk 7/16-inch OSB eller minst 1/2-inch taktekking klasse kryssfiner.

Instruksjoner

Sette inn et forrett kurs av gummi Helvetesild over taket fra side til side langs eave eller laveste taket kanten. Overlappe eave og side kantene på taket av 3/4 tommers. Fest hvert singel med korrosjonsbestandig taktekking spiker etter taktekking-produsentens nailing mønster.

•Fasten en halv bredde singel på første installerte singel på kurset starter. Installere store Helvetesild for resten av det første kurset over toppen av kurset starter. Bruke spikrer-mønster veiledningen gjelder for feltet Helvetesild i tak-produsentens instruksjoner hvis den er forskjellig fra Start-retters mønsteret.

•Overlap andre løpet av Helvetesild på det første kurset bruker overlapping målingene anbefalt av produsenten taktekking. Vanligvis gir overlappingen en minimum 6-tommers eksponering av gummi grus for hvert kurs. Fest hvert grus på samme måte som du gjorde for første kurset.

•Lokk som kan klikkes en kritt linje parallelt med kanten av taket med fire-fots mellomrom å holde gummi-grus installasjonen rett. Rave alternative kurs med en 1/2-bredde singel på kanten av taket for å hindre grus leddene kø fra kurs til kurs.

•Installer ridge caps langs ryggen øverst på taket. Overlappe hver cap bruker cap-eksponering målinger i taktekking produsentens instruksjoner. Eksponering for ridge caps er vanligvis minst 5 inches; og du feste en spiker på hver side av hetten.

Tips og advarsler

  • Knips et kritt linje 3/4-tommers lenger enn singel, opp fra og parallelt eave kanten å holde kurset starter rett.
  • Installere taktekking i varmt vær å forbedre fleksibiliteten av gummi.
  • Bruke lengre neglene feste ridge dekslene enn for Helvetesild å sikre neglene gå gjennom den underliggende Helvetesild og i taket dekk.
  • Sjekk taktekking produsentens instruksjoner før festing gummi Helvetesild for å avgjøre om du trenger å bøye singel for å holde installasjonen flat til taket.
  • Noen gummi-grus produkter krever fuger på starter kurs for å sikre vanntetthet.