Gummi fliser støtdemping i etasjer

December 27

Gummi fliser støtdemping i etasjer

Gummi fliser er en vanlig langvarig, allsidig alternativ til sand, grus eller flis å gi støt støtdempende under spille strukturer, men de kan også brukes innendørs som gulv. Brikkene kommer i en rekke farger og stiler og varierer i pris fra $2 per kvadratfot til over $15 per kvadratfot, som i oktober 2011.

Slagføring

Alle gummi fliser absorbere støt og gi en cushiony, komfortable gulv materiale, men nivået på slagføring avhenger av tykkelsen på flisene. Fliser designet for lekeplasser, for eksempel kan være over 4 inches tykke beskytter fra faller så høyt som 8 fot fra bakken. Fliser utviklet for hjem, garasjene eller kommersielle nettsteder er vanligvis under 1 tomme tykk. Disse brikkene er utformet for å øke gange og stående komfort, men hindre ikke skade ved fall fra en opphøyd overflate.

Installasjon

Gummi fliser er enkle å installere, uansett installasjonen teknikken. Noen ruter har sikringsanlegg stykker som passer sammen som et puslespill, og som kan demonteres lett om nødvendig. Andre krever bruk av lim. En tredje type brikke har en peel-og-stick selvklebende bakside, for enkel, men permanent installasjon. På grunn av sin tykkelse, gummi fliser krever ikke en underlayment, men kan legges direkte over kryssfiner eller sement.

Bruker

Gummi fliser brukes ofte i treningssentre, lekeplasser eller i daghjem der slagføring er nødvendig av sikkerhetsmessige grunner. De kan også finnes i sykehus, næringsbygg, garasjer og storkjøkken hvor arbeiderne tilbringe mange timer på føttene. De fleste gummi fliser har en industrielle utseende, gjør dem mindre tiltalende inne en hjem innfatning, selv om noen er en tre-korn finish eller et rombemønster. Hvis du liker funksjonene positiv gummi fliser, men er fornøyd med utseendet, kan du vurdere å kork gulv, som har lignende sjokk absorberende egenskaper, men har et mer naturlig tre utseende.

Omsorg

Omsorg for gummi flis gulv, bare vakuum eller feie gulv ukentlig. Tørke behov med en fuktig mopp og en mild, Universal renere med en nøytral pH. Noen gummi flisgulv krever sporadisk voksing; andre bør ikke være vokset. Kontakt produsenten før voksing en gummi flislagt gulv.