Gulfarging blader på en Texas paraply treet

August 2

Texas paraplyen trær (Melia azedarach) også kjent som Chinaberry, har vanligvis grønne blader på greinene som vokser i en paraply-lignende form. Bladene er noen ganger gule på grunn av sesongmessige endringer eller et tre helseproblem.

Identifikasjon

Texas paraplyen trær er løvfellende. Bladene naturlig slå golden eller gul før faller av hvert år. Hvis det gule bladene som været kjøler høsten, har treet sannsynligvis ikke et helseproblem. Hvis bladene gul i løpet av våren eller sommeren, kan treet ha en næringsstoffer mangel.

Chlorosis

En jernmangel forårsaker gule bladene av en sykdom kalt chlorosis i løvtrær. Når et tre har chlorosis, bladene endrer seg fra grønt til grønn-gul til gul starter i områdene mellom blad venene.

Løsning

Test jord pH-nivå og jerninnhold ved hjelp av en hjem testing kit eller sende en jordprøve til et universitet eller lab. En jord pH 7.5 eller mer hindrer en Texas Paraplytreet i å absorbere jern, uansett jord jerninnhold. Legge svovel senker jord pH, som vil hjelpe trær absorbere jern. Hvis jordtester viser en lave jerninnhold, legge gjødsel som inneholder jern.