Gule blomstrende busk som blomstrer i sommer

February 8

Hvor forfriskende det kan være i sommer om landskapsarbeid og fortsatt finne blomstrende busker bekymre av varmen. De med gule blomster inkluderer et antall arter egnet for flertallet av det amerikanske Landbruksdepartementet anlegget hardførhet soner. Hvis gul med din favoritt farger, vurdere å plante noen av disse sommer blomstrende busker og deres diverse kultivarer å bringe en gyllen glød til eiendommen.

Johannesurt

Johannesurt er navnet for en rekke løvbusk arter fra Europa og Asia, tilpasset til Nord-Amerika. Hypericum beannii vokser 3 fot, håndterer klima USDA soner 6 og 7, og fungerer som bunndekkende eller en lav hekk, blomstrer fra juli til September. Gule blomster og planter er høydepunktet av Hypericum calycinum "Brigadoone." Denne St. John's wort skjemaet vokser til 12 inches, er juli og August blomster og fungerer godt i rock hager på grunn av sin lille størrelse. Hidcote er en kompakt hybrid vokser til 4 fot høy og blomstrende hele sommeren.

Shrubby Cinquefoil

Shrubby cinquefoil (Potentilla fruticosa) nordlige halvkule innfødt og som sådan har noen kalde toleranse, vokser fra USDA soner 2 til 7. Blomstene ligner smørblomster og blomstrer 2-4 fot høye busker fra juni til frost dreper dem. Absaraka og Fargo er ca 3 fot høy og har større blomster enn den overordnede arten. Gull Drop og Goldfinger blomstrer i lange perioder om sommeren. Bruk Hallman dverg langs fundament; den vokser til 2 fot høy utmerker seg i kjølig sommerværet i nordlige steder.

Miniatyr roser

Løvverk og blomster av miniatyr roser er mindre enn de vanlige varianter, men de gule versjonene er bare så levende som sine motstykker. En stor busk i stand til å klatre trellises, Rosa Savaclend er en plante som blomstrer fra mai til første frosten, med gule blomster rørte med en rødlig farge på kantene. Det utvikler 12 fot i full sol. Savagood og Golden Halo er mye mindre, både i 12-tommers til 24-tommers område. Savanade er en thornless busk, med gule blomster fra mai godt inn i høsten. Disse sommer bloomers overleve mellom USDA soner 5 og 9.

Eviggrønne busker

De eviggrønne busker kan gi et landskap med gul sommerblomster ikke er spesielt kaldt hardføre, men Kalm's St. John's wort (Hypericum kalmianum) tolererer USDA sone 4 kaldt. Det vokser til 3 føtter, blomstrer i juli og August, og noen tørke toleranse. I USDA soner 5, 6 og 7 dør Jerusalem sage (Phlomis fruticosa) helt ned til bakken vinteren før du kommer tilbake våren. I sonene 8 til 10 forblir busk eviggrønne. De gule blomstene utvikle mellom juni og August. Gule blomster ligner knapper, samt aromatiske, sølvfargede-grå blader, markere lavendel bomull (Santolina chamaecyparissus) - en Middelhavet busk for USDA soner 6 til 9.