Gule blomster som ser ut som Thistle

April 15

Tistler er vanlige blomsterplanter som kan regnes som ugress på grunn av deres raske spredning og spiny løvverk. Tistler har lang taproots, og er vanskelig å fjerne. De utgjør et problem for noen beite og foraging dyr på grunn av deres stikkende struktur; hjemmet gartneren er tilbøyelige til å få en brodd når du arbeider rundt seg. De fleste thistle blomster er lavendel, lilla eller hvit, men noen er rosa eller selv gul. Det er også flere thistlelike planter som er gul.

Vanlige tistler

Tistler har en svært gjenkjennelige form og tekstur. De vanligvis begynner som rosetter i den første sesongen og produsere en blomstring stilk neste år. Bladene er pekte og tippet med spines, og stammer har en hårete, stikkende konstruksjon. Tistler produsere blomster som er faktisk klynger av buketter og er flankert av piggtråd støttebladene. Seig plantene ble hovedsakelig introdusert fra Europa og er ikke innfødt til Nord-Amerika. De har lykkes naturalisert og finnes nå i de fleste deler av USA. Tistler kan være flerårig eller årlig.

Gul tistler

Blant mange arter av tistel finnes det flere som produserer gule blomster. Gul thistle er en innfødt plante som er truet i Connecticut. Planten kan vokse fra 1 til 3 fot høy med en stor 3-tommers bred blomst. Blomsten er en kjedelig gul med grønn, hårete støttebladene som dekker mye av blomstring. Gul stjerners thistle er en pest plante som er giftig for hester. Det går flere andre navn som gul cockspur og geeldissel. Gul stjerners thistle er innfødt til Eurasia og ble introdusert til USA i 1800.

Thistlelike planter

Wild salat ligner spiny sowthistle. Det er en innfødt plante som utstråler hvit sap og har spines under midribs av bladene. Grounsel er en årlig Luke med taggete blader som ligner thistle løvverk. Gule blomsten har myke flere kronblader og er mer daisylike i-skjemaet. Knoppurt er en annen gule thistlelike plante som kan vokse 5 fot høy. Bladene er lang og bølgete kantet uten separasjon, men blomsten ser ut som en okse thistle bloom, bortsett fra det er en solrik gul farge.

Sowthistles

Spiny sowthistle er en vanlig luke i felt, beite og forstyrret jord. Det har flere stiler av blader, ovale modne bladene til svært små lobed, lavere blader. De gule blomstene er litt flatere enn den vanlige verden - eller oval-formet thistle form. Det er også en lignende stikkende sowthistle som ser ut som en krysning mellom en løvetann og en thistle. Plantene begynner som rosetter som ser ut som skjemaet thistle og bli 2 fot høy. De er ettårige uten betydelig taproots, noe som gjør dem lett å fjerne.