Gule bladene på en morgensol

May 26

Morgen herligheter er vintreet planter som vil vokse til høyder på 7 feet eller mer avhengig hvis vintreet vokser på et gjerde eller espalier. Planter vokse normalt med lite bekymre, men det kan komme en tid når morgensol bladene begynner å gulne. Hvis dette skjer, kan det være på grunn av én eller flere problemer knyttet til tørre eller våte forhold, sollys og temperatur.

Vann

Planter som er for tørr eller våt utvikle gullig blader. Morgen herligheter vokse kraftig uten noe vann hvis området får minst 1 tommers vann per uke. Under tørre perioder som sist lenger enn en uke, vann planter med 1 tommers vann. Hvis lokasjonen der plantene vokser har stående vann, starter planterøttene å råtne, forårsaker bladene til gult.

Sollys

Morgen herligheter trenger sollys i morgen og ettermiddag å vokse og blomstre. Hvis de ikke får nok sollys, starter bladene gul og dør. Før planting av frø, må du velge en plassering med minst seks timer med sol, som inkluderer morgensolen.

Temperaturer

Det er ikke uvanlig for blader å gulne på morgensol planter som temperaturen avkjølt natten. Selv om ikke alle bladene blir gult på samme tid, vil temperaturer påvirke hvordan bladene grønnere eller gule og dø. Hvis bladene blir gult i September eller senere, har å gjøre med temperaturer som anlegget har natten. Lett frost vil føre bladene å gulne, men noen blader blir grønne lenger.

Gjødsel

Morgen herligheter krever ikke noen gjødsel å vokse og blomstre, men hvis du legger til gjødsel, det gjøres når anlegget begynner å vokse. Gjødsling etter anlegget begynner å modnes, kan det føre til bladene å gulne på grunn av overfertilizing. Disse planter vil vokse i alle typer jord som har god drenering.