Gul vannmelon fakta

January 27

Gul vannmelon fakta

Gul vannmeloner, hvit og rød, er de tre felles vannmelon. Alle kan være enten seeded eller seedless. Gartnere som har hatt suksess med andre farger og varianter av vannmelon bør ha suksess med gule variantene. Anlegget tilbyr et uvanlig utseende og noen helsemessige fordeler for eventyrlystne dyrkere.

Varianter

Det finnes flere varianter av gul vannmelon, hver med trekk av sine egne. Gul Baby og gule dukke er både hybrider som modnes i mindre enn 75 dager. Lenger modning ulike er honning hjertet, med ca 85 dager mellom planting og melon modenhet. I hvert tilfelle er de gule vannmeloner små, snitt rundt 8 lbs.

Den gule fargen

Den gule fargen skyldes karotenoider. Karotenoid er en pigment som oppstår i planter som gule epler, gulrøtter, sitrusfrukter og gul paprika, gul vannmelon.

Helsefordeler

Mat rik på karotenoider er ofte knyttet til fordeler i øye helse i generelle og aldersrelatert makuladegenerasjon spesielt. Alle vannmelon er fett-fri, noe som gjør dem til en del av loven fett kosthold som reduserer risikoen forbundet med hjerte helseproblemer og noen kreftformer.

Voksende gul vannmelon

Plante noen vannmelon etter siste sjanse for frost på våren. Vannmelon er en varm årstid avling og trives i temperaturer på ca 85 grader Fahrenheit. Bruker svart plast gressmalingsklaffen jord øker temperaturen rundt anlegget og kan hjelpe gul vannmelon blomstre. Høste gul vannmelon når krøllete stammen i nærheten av stedet der melon festes til vintreet tørker. På denne tiden, bør vannmelon også gjøre en kjedelig dunk når rappet med knokene.