Gul Tips om Senita kaktus

October 10

Gul Tips om Senita kaktus

Kaktus planter kan se hardføre og motstandsdyktig mot elementene, men de trenger omsorg akkurat som alle andre hageplanter. Ifølge Arizona Department of Agriculture, Senita kaktus (pachycereus schottii) er innfødt til Arizona og berging-begrenset, som betyr at det er beskyttet av regjeringen. Hvis du er heldig å har en allerede, ta vare på det som andre kaktus, eller du kan ende opp med gule tips om ditt Senita kaktus.

Bakgrunn

Pachycereus schottii er innfødt til steinete åssidene og vask grensen av Arizona ørkenen, ifølge University of Arizona. Det er en høy, oppreist kaktus som vokser til 15 fot høye med mange kolonnen som stammer. Hver stamme har fem til 10 vrbord seksjoner. De øvre delene av stilkene har bust kalt areoles, 1 til 4 tommer i lengde, mens de nedre delene av stilkene har kortere spines. Blek rosa, 1 1/2-tommers kaktus blomster blomstre fra April til August bare om natten. Den Senita botaniske navn kommer fra Arthur Schott, som var en plante samler for Mexico grensen kommisjonen.

Omsorg

Den Senita kaktusen kan vokse i en hjem hage. Anlegget liker ikke kalde temperaturer og bør plantes i en delvis skyggelagt der det vil ha solen bare i kuleste times som tidlig morgen og kveld. Kaktusen kan være holdt indoors hvis de utvendige temperaturene lavere enn 59 grader Fahrenheit. Vann anlegget bare hver fire til fem dager da jorden er tørr og bruke bare én til to glass vann. Vann Senita enda mindre om vinteren.

Gulfarging

En av de største problemene med økende kaktus er når du plasserer planter i et miljø som er annerledes enn deres naturlige habitat. Senita er utsatt for bladlus og sopp-problemer, som kan føre til gulfarging. Overwatering og ikke vanning nok kan også gule tips. Uventet ekstrem høye eller lave temperaturer opprette gulfarging også. Andre årsaker til gulfarging omfatter mye sol, flytte en kaktus til en ny plassering og bruk av feil gjødsel. Også vil fysisk skade på kaktusen føre til gul.

Løsninger

Gulfarging er første tegn på problemer eller stress for Senita før det blir brune og dør. Undersøke den Senita miljø. Hvis du bare plantet den, kan det ta tid til å tilpasse seg sine nye omgivelser. Gi den saftige gjødsel, som er rik på kalium og lav i nitrogen. Bare vann kaktus når bakken er helt tørt. Husk å gi kaktus god drenering fordi stående vann er dårlig for det. Hvis det er bor utenfor under en kald spell, Plasser en bomull ark over det eller skinne en 60-watts lyspære i nærheten. Hvis det er for mye sol, endre plasseringen. Sopp-problemer ser gule men har flekker av mørk brun eller svart. Det kan motta for mye vann. Hvis du finner dette, Fjern delen eller bruk soppdreper. Feil infestations kan produsere små gule flekker; Prøv sprøyting en saftig insektmiddel.