Gul & svarte Legged edderkopper i Florida

April 30

Gul & svarte Legged edderkopper i Florida

Med sin varme og fuktige tropiske økosystemet har Florida en edderkopp-vennlig miljø. En rekke Floridas edderkopper sport gul og svart ben. For å se disse edderkoppene, prøv å se utenfor, på og rundt planter i hagen din. Sjekk under steiner og blomsterpotter også. Innendørs, kan du se disse skapningene i hjørner og på windows. De fleste edderkopper er aktive over natten. Ingen av edderkopper nedenfor er giftige, selv om de kan levere smertefulle biter når truet.

Hopping Spider

Tro mot sitt navn ta disse edderkoppdyr byttedyra ikke med webområder, men av leaping til sine mål. Hopping edderkopper er en av de få arachnid artene aktive om dagen. Foruten sine jakt vaner, er disse edderkoppene kjent for sine uvanlige tre rad øye struktur og generelt mindre størrelse. De fleste jumperne er ½ tomme eller mindre langt. Forvente å se dem på trammen rekkverk, ytterdører og Vinduer. Ikke alle hopping edderkopper ha svart og gul ben. Se etter fargemønster på twin-flagget hopping edderkoppen, som har gule Ben med svarte bånd, lianer og urter jumper, som har lang kropp har gule og svarte striper og Ben som er mest gule med svarte flekker. Mest slående er kalesjen hoppe spider, som har svart Ben med gult hår flyter fra leddene.

Spytter Spider

Som hopping edderkoppen, denne arachnid, finnes hovedsakelig i Nord Florida panhandle, fått sitt navn fra sin jakt-metoden. Det drenches ofrene i en spray lim som lammer byttedyr for fôring. Spyttet edderkoppen vil spise mye større edderkoppdyr, inkludert ulv edderkopper. Finne sin webområder i taket hjørner eller under råtnende plant rolle på bakken. Dens mest gul kropp har en hjemmemarked skikkelsen. Sine ben er stort sett svart, med gule band.

Gigantiske krabbe edderkopp

Krabbe-lignende siden plasseringen av bena gir denne edderkoppen sitt navn. Gigantiske krabbe edderkopper er vanligvis ganske liten, på rundt ¼ tomme i lengde. Som med hopping edderkopper, krabbe edderkopper slå ned på deres byttedyr i stedet for ensnaring den i Web-områder. Dem. venter å hoppe på sine ofre på blomster og busker. Den høyeste tredjedelen av gigantiske krabbe edderkopp ben, der den kobles med kroppen, er gule med svarte bånd. Nederst to tredjedeler av beinet er relativt tynnere enn toppen tredje og er helt svart.

Svart og gul Argiope Spider

Også kjent som den gule hage edderkoppen, denne arachnid besitter en svart kropp med symmetrisk gule flekker går nedover ryggen. Sine ben er gule på leddene og svart i mellom. Den spinner betydelig webs nær og rundt skogområder og vokser til ca 1 tomme på lengden. Finne dem på av sine webområder.

Grønne Lynx Spider

Denne edderkoppen fester på større insekter, inkludert Humler og larvene, spesielt fra avlinger. Fargen mønsteret har en ugjennomsiktig, hvit bakgrunn, med en delvis grønne kropp og bein med svarte flekker og gule ledd. Det bor hovedsakelig på busker og jakter i løpet av dagen. Det spinne ikke webområder, men vil utstede enkelt silke tråder for å holde seg på plass. Grønne lynx edderkopp områdene i lengde fra bare ½ tommers til ¾ tomme, med menn rangering på mindre siden og kvinner stadig større.

Orb vevere

Nord-Amerika er hjem til nesten 200 arachnid gruppen. De spinner klassisk formet runde webområder med eiker å fange deres byttedyr. To varianter, lang-jawed orb vever og golden silke spider, har svart og gul bein. Det lange-jawed utvalget har en gul-hued kropp med sølvfargede kastet og svakt gule ugjennomsiktig Ben med svart ledd som stikker ut litt. Deres små områder vanligvis mål mindre enn en fot i diameter og vises nær vannansamlinger. På mer enn 1,5 tommer i lengde er kvinnelige orb vevere noen av gruppens største. Menn er betydelig mindre, på mindre enn ½ tomme. Kvinner har lange, gul organer med gule ben og svulmende, svart ledd. De lå sine webområder i lysninger i skogvokst områder.