Gul hortensia planter

December 29

Medlemmer av hortensia familie med gule blomster eller bladene er sjeldne, men det er ikke uhørt. I noen tilfeller blomster av en bestemt hortensia arter kan være gul, men det finnes også ulike hortensia kultivarene som produserer gule blomster eller blader. I landskapsarbeid, kan du bruke gul hortensia planter som foundation planter, aksent arter eller som del av busk grenser.

Gul voks bjeller

Gul voks bjeller (Kirengeshoma palmate) er en art av hortensia innfødt til Korea og Japan. Planten vokser mellom 3 og 4 fot høy som shrubby flerårig, blomstrende under forhold med skygge og fuktig, sur jord. Gul voks bjeller blomstrer i juni og juli, slå ut klokkeformet, gule blomster i klynger. Gul voks bjeller evne til å overleve og utvikles i skyggen gjør det egnet som et tillegg til ca og fargede kantlinjer, ifølge Missouri botaniske hagen. Gul voks klokkene er et lite vedlikehold hortensia som vokser i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 5 til 8.

Klatring hortensia Firefly

Firefly sorten av klatring hortensia (hortensia anomala) - har en art av vintreet innfødt til Japan, Taiwan, Kina og Korea - spraglete blader, med en kremet gul farge på blad kanten. Klatring hortensia vokser til 30 fot som en vintreet, men når ingenting eksisterer i nærheten du, den vokser som en busk, opptil 4 fot høy. Klatring hortensia krever et kjølig sted å vokse, hvor jorden er fruktbare og fuktig. Klatring hortensia er levedyktig fra USDA sone 4 til 8, med de vokst i den nordlige delen av dette området i stand til å vokse i full sol hvis du holde bakken rundt fuktig. Firefly sorten, med gult blad grensene, bidrar til å bringe en lys aksent til lyssky steder.

Bigleaf hortensia

To hybrider av bigleaf hortensia (Hydrangea macrophylla) viser gule bladene. Har blader som starter gule og en annen inkluderer gul som en del av spraglete blad fargen. Hardy USDA sonen 6, denne typen hortensia er en løvbusk som vokser mellom 3 og 6 fot høy. Gylden sollys rekke bigleaf hortensia har gul løvverk våren, men bladene endre fargen og til slutt blir lyse nyanser av grønt. Sitron Wave hybrid av artene har spraglete blader, hvit, grønn og gul kombinasjoner på hvert blad. Bladene av en typisk bigleaf hortensia starter grønn, men før faller av høsten, de endres til sjatteringer av blek gul, ifølge Universitetet i Connecticut Plant Database.