Gul døde blader på en Boxwood

October 27

Gul døde blader på en Boxwood

Boxwood busker er små busker som kan beskjæres til firkant eller avrundet former for aksenter eller kantlinjer i landskap og hager. Lyse grønne bladene lage en attraktiv bakgrunn for blomster og annet planter. Men når bladene på en boxwood gule eller dø for tidlig, kan bush bli lider av et alvorlig helseproblem.

Engelsk Boxwood nedgang

Bladene av den engelske boxwood påvirkes av nedgang, som er en fungal sykdommen det angripe når vekstforhold av i boxwood er utilstrekkelig. Overskytende vann, uriktig beskjæring og mangel eller overskudd av gjødsel bidrar til økende forhold som bidrar til engelsk boxwood nedgang. Denne sykdommen fører bladene gule og dø, i tillegg til tidlig den høye saltholdigheten. Behandle din engelsk boxwood med en soppdreper og holde vekstforhold optimalt å unngå nedgangen.

Spider Mites

Spider mites er små skadedyr knyttet til flått som lever på mange trær og busker, inkludert boxwoods. To-oppdaget spider mites angripe boxwoods, ifølge North Carolina State University samarbeidende forlengelse Service. Disse mites lever på bladene av i boxwood, suge sap fra dem og forårsaker bladene å dø tidlig i vekstsesongen. Bruke en målrettet plantevernmidler eller miticide å kontrollere tilstedeværelsen av to-oppdaget spider mites og stoppe dem fra å skade busk.

Vær skade

Alvorlig kalde vintre og springs har en tendens å skade boxwood blader, særlig hvis busker allerede stresset eller ødelagt av dårlig vekstforhold fra forrige sesong, som tørke eller mangel på gjødsel. Vinter skade årsaker blader å slå gul, brun eller oransje. Beskytte boxwoods mot været skade ved å gi dem dekker og plante dem fra lavtliggende områder der de er mer sannsynlig å bli utsatt for svært lave temperaturer om vinteren.

Leafminers

Leafminers føre primært kosmetiske skader på boxwoods; de ikke er ikke ofte alvorlig nok til å rettferdiggjøre kjemisk behandling selv alvorlig infestations med store antall krøllet, gulnet blader krever plantevernmidler spray slutter i boxwood blir skadet ytterligere. Leafminers tunnel til blader og føre dem til å bli gul og krøllete, svekkelse i boxwood og hindre bladene fra photosynthesizing. Noen blader som slå gul og dør, etter curling opp, er sannsynligvis infisert med leafminers.