Gul blomst navn

August 22

Gul blomst navn

Gule blomster livligere hagen og landskap med sine muntre skjerm. Vokst i en rekke former og størrelser, varierer fargenyanser fra lys gul til buttery, gylne nyanser. Gule blomster ser fantastisk plantet i massene i et mexikansk eller gjemt i beholdere for et utbrudd av vibrancy. De kontrast også godt med mørkere blomst farger som lilla og rødt.

Gul Coneflower

Gul coneflower (Echinacea paradoxa) er en herbacoues flerårig blomst som vokser 2 til 3 fot høy og opptil 1 ½ fot bred. Det er"de eneste artene i slekten Echinacea til å ha blomster i stedet for den vanlige lilla blomster (dette er paradokset foreslått av Artsnavnet)," Ifølge Missouri botanisk hage. Gul coneflower funksjoner daisy-lignende blomster med hengende stråler som omgir overdimensjonert, kobber-til-brun cental koner er ofte besøkt av Szczygły. Blomstene på gule coneflowers dukke opp i midten av juni-juli og fortsette blomstrer hele sommeren. Det glatte, mørk-grønne bladverket gule coneflower vokser 4 til 8 inches lang. Gul coneflower vokser best i full sol og godt drenert jord. Vokse gule coneflower i USDA anlegget hardførhet soner 5 til 8, som er definert som soner som tilsvarer den gjennomsnittlige årlige minimumstemperaturen anlegget tåler.

Golden Columbine

Golden columbine (Aquilegia chrysantha), også kalt gul columbine, er en flerårig blomst med raske veksten tempo og clumping vane. Den vokser 1 til 3 fot høy og bred og funksjoner duftende, gule blomster som vokser opp til 3 inches bredt. Butterfly-tiltrekke blomstene på golden columbine dukke opp våren og legge til en eksplosjon av farger i hagen. Golden columbine vokser best i full sol del skygge, selv om de "tolerere fullt søndag i kjøligere klima," Ifølge Fine hagearbeid. Vokse golden columbine i USDA anlegget hardførhet soner 3 til 8.

Gul voks bjeller

Gul voks bells (Kirengeshoma palmate) er en shrubby flerårig blomst som har oppreist, lilla stammer som nå en maksimal høyde på 4 ½ fot høy. Gul voks bjeller bære smale, klokkeformet blomster er hengende og voksaktig, dermed sitt felles navn. Blomstene vokser opp til 1 ½ inches lang og vises på terminal og øvre blad axillaris klynger. Gul voks bjeller blomstrer fra sensommeren tidlig faller og etterfølges av "litt grotesk interessant, tre-horn, grønn valmuen," Ifølge Missouri Botancial hage. Gul voks klokkene har dypt-lobed, 8-tommers bred løvverk som er lønn-like og tannete. De vokser best i sin helhet til del skyggen og godt drenert, fuktig jord humus-rik og surt. Vokse gul voks bells USDA anlegget hardførhet soner 5 til 8.