Guide til Planting innfødte på elver og bekker

March 26

Guide til Planting innfødte på elver og bekker

Planting native planter langs din streambank eller river vil legge skjønnhet og hindre erosjon. Plante i eller av din waterway er ulovlig i de fleste stater uten tillatelse fra din lokale land bruk myndighet, dyreliv og ressurs administrasjon office eller landbruksprodukter forlengelse office. Avhengig av plasseringen må du kanskje også ytterligere tillatelse fra US Army kjernen av ingeniører. Kontakt din lokale og statlige instanser for å finne ut hvilke rent vann lover gjelder.

Velger du riktig materialet

Stream - elvebredden har dypt variert fuktighet nivåer og kan raske endringer. De kan bli oversvømt med vann under et regn våren og sultende for fuktighet i den varme sommeren. De måtte tåle disse endringene, og de gjør det ved å utvikle dyp, fibrous rotsystem som vil feste dem trygt til banken under en flom og la dem søke etter vann under en tørke. Når du kontakte de lokale myndighetene, be dem for anbefalte innfødte gjelder for ditt område.

Vanlige innfødt stauder for Streambank Planting

Panicum virgatum (switchgrass) og Andropogon gerardii (stort bluestem) er to gress som vil vokse godt langs midten på øverste kanten av damp. Iris virginica (blått flagg-iris) er en lilla Iris som forankrer selv i banken og fjerne overflødig nitrogen fra vannet. Plante Iris like over vannlinjen til toppen av banken. Juncus effusus (juncus) er også nyttig med å fjerne forurensninger. Juncus kan plantes fra vannkanten bare over vann. Scripus varianter (bullrush) er egnet til å være på eller under vannlinjen. Saggitaria latifolia kalles pilspiss på grunn av bladene Pilformet; det bærer en sjarmerende liten hvit blomst. Det også foretrekker å være i vannet. Saururus cernuus kalles øgles halen. Den har en hvit overordnede blomst vil vokse fra elvebredden i bekken.

Vanlige stedegne trær for Streambank Planting

Mange varianter av willows vil trives langs streame. Salix misfarges, nigra, sericea og interiør vil alle tåler moderat tørking å våte forhold. Det finnes to varianter av dogwoods for banken stablization: Cornus amomum og stolonifera har små hvite blomster og rød stammer. Cephalanthus occidentalis (buttonbush) bærer rundt lyse gule blomster skjemaet dekorativ frø med utmerket høstfarger. De vil utføre med middels fuktighet, fra midten av banken ned. Sambucus canadensis (hyllebær) har store duftende hvite blomster etterfulgt av svarte bær. Den gjør best i et par feet av vannkanten. Physocarpus opulifolius (ninebark) har stripete bark og store klynger av roselike blomster. Det tåler både middels tørre og våte forhold og er derfor en god kandidat for både toppen og toe av banken.

Riktig Planting teknikker for Steambank plante

Når plante langs en elv eller bekk, minimere jord forstyrrelser som mulig. Bruke planter i 1 gallon eller mindre beholdere til å opprettholde integriteten til banken. Hvis du har en sterk skråning eller små mengder av eksisterende erosjon, bruker et biologisk nedbrytbart erosjon kontroll teppe og plante i den. Sterk erosjon vil bli gjort verre av planting forsøk, og en profesjonell bør konsulteres. Hvis mulig, utsette din plante til plantene er sovende og bruke metoden live staking. Live staking betyr skjæring sovende grener av planter, som nevnt i forrige avsnitt, og lime dem direkte inn i bakken. De vil ha tid til å utvikle et rot av sine egne før bladene kommer ut.