Guide til Planting Boxwood Hedges

May 20

Guide til Planting Boxwood Hedges

Ofte brukt i formelle hager, topiaries og labyrinter, har boxwoods vært en hage bærebjelke i generasjoner. Denne allsidige busk krever lite vedlikehold så lenge du holde det sunt, og vanligvis soldater tross av noen forsømmelse og over-entusiastiske beskjæring. De vanligste boxwoods i USA hager er japansk boxwood (Buxus microphylla), amerikansk boxwood (Buxus sempervirens) og koreansk boxwood (Buxus microphylla var. koreana). Nøkkelen til vellykket voksende en boxwood hekk er forberedelse.

Forbereder å plante

Velg et sted i gården der boxwoods vil ha full sol mesteparten av dagen med noe skyggen, spesielt i stekende varme sommeren ettermiddagene i Sør. Teste jord. Boxwoods foretrekker en nøytral pH nivå av 6.5 til 7.0, som er ikke alkaliske eller sure.

Planting sengen

Fjerne gress, ugress og andre uønskede planter. Bruk en tiller eller spade for å løsne jorden. Fjern store steiner og bryte opp skitt klumper som kan forstyrre boxwoods rot veksten. Eventuelt heve pH - gjøre jord mindre syreholdig - ved endring i soil med kalk eller tre ash. For å senke pH-nivået i jord som er for alkaliske, bland aluminet sulfate eller svovel i jorden. En samarbeidende forlengelse servicekontor kan hjelpe deg med å avgjøre hvor mye av hvilket produkt å bruke, basert på testresultatene jord. Legge til organisk materiale når du legger til andre endringer for å forbedre drenering og fruktbarhet. Glatt jord med en rake og vann området grundig en dag eller to før planting.

Planting av Boxwoods

Grave planting hullet dobbelt så bredt som i boxwood opprinnelige barnehage beholder, men ikke er dypere. Hvis boxwoods kommer fra barnehagen i en ball i burlap, se etter litt mørkere området rundt stammer og rot topper å bestemme planting dybde. Plass planting hull 6 til 8 inches hverandre for å vokse en formell hekk eller 18 til 30 inches fra hverandre for en løsere, mer casual hekk. Plasser en boxwood i midten av hvert hull og presse nok utgravde jord i hullet for å holde anlegget på plass. Vann grundig for å la jorda bosette rundt røttene, og ferdig med å fylle hullet og vann igjen. Spre 2 til 3 inches av organisk mulch rundt - men ikke berøre - bunnen av i boxwood.

Boxwood omsorg

Vann boxwood hekken når jorden begynner å tørke. Planter trenger vanning til en dybde på minst 6 til 8 inches utvikle sterke røtter. Kutte ned på vanning boxwoods' andre året i hagen. Bruke en balansert gjødsel som 10-10-10 på senvinteren eller tidlig på våren. Holde gjødsel 6 inches fra stilkene. Hvis boxwoods vokser i dårlig jordsmonn, gjødsle igjen i slutten av våren. Vann grundig for å la gjødsel synke ned til røttene.

Beskjæring

Skråstille av ny vekst i våren eller tidlig sommer å forme hekken og oppmuntre forgreninger. Når boxwoods har fylt tilstrekkelig, beskjære bort død eller syke grener hver vår. Fjerne andre for å danne hekken i en tiltalende form.