Guide til plante jordbær i kompost

August 19

Guide til plante jordbær i kompost

Jordbær vil vokse lav til bakken som hardføre stauder og leve og produsere sine løpere og bær i opptil fem år. Plantene må alltid rett planting sesongen og rik, næringsrik jord hvis de skal trives, skjønt. Bruke kompost plante jordbær og nærende seg gjennom årene.

Sesongen

Jordbær kan tåle frost og temperaturer, men gjør best når de starter i varmt vær av våren. Plante jordbær planter etter frost heiser i ditt område å gi dem en hel sommer vekstsesongen. Jordbær må vokse og strekke i ett år før de bærer frukt.

Nettstedet

Jordbær trenger full Søn for mesteparten av dagen å produsere frukt, som skyggefulle voksende produserer frodig vegetasjon med noen blomster og nesten ingen bær. Finne et nettsted som gir tilstrekkelig solen og plass, rask og effektiv drenering. Unngå steder som holdt tomater, poteter, peppers eller andre bær, som jord kan inneholde gjenværende bakterier og sopp.

Jord

Jordbær som litt surt jordsmonn som er løs og rik og som holder fuktighet under tørre perioder. Endre toppen 5 til 7 inches jord på planting området med 2-4 inches av organiske kompost å gi denne blandingen av forhold og heve jord. Arbeide 6-24-24 gjødsel i toppen 6 inches jord ukene før planting for å gi enda mer ernæring seedlings.

Planting, Mulch og vann

Plante jordbær planter dypt nok til fullt ut dekker røtter og kroner, men ikke så dypt at stilkene er gravlagt. Jordbær gjør ikke godt med høye eller lave plantings. Space radene på 36-48 inches og planter på 15-24 inches i raden. Vann lappen med 4 inches vann å avgjøre seedlings og spre 2 inches av organisk mulch eller kompost mellom radene holde jorda fuktig og weed-gratis under vekst.