Guide til Nutricote for frukttrær

March 30

Guide til Nutricote for frukttrær

Nutricote er varenavnet kontrollert-utgivelsen gjødsel distribuert i USA av to selskaper, Florikan og Arysta LifeScience. Nutricote er et kornete gjødsel med en rekke formuleringer for bestemte bruksområder, inkludert fôring frukttrær. Gjødsel komponentene produktlanseringer langsomt til jord rundt frukt treet, gir langsiktig ernæring.

Slik fungerer det

Nutricote gjødsel granulater er belagt med en harpiks som er blandet med en kjemiske utgivelsen agent, ifølge Florikan selskapets nettsted. Denne utgivelsen agent danner passasjer for vann til granulen, og flytende næringsstoffer og styre hastigheten som dribble næringsstoffer tilbake til jorda. Angitt på etiketten viser vanlige nærings leveringsperioden på en konstant temperatur på 77 grader Fahrenheit. For eksempel tar Nutricote Type 180 180 dager å slippe 80 prosent av nitrogen innholdet på 77 grader F. Tiden er kortere i varmere temperaturer og lengre i kjøligere temperaturer.

Fordeler

Kontrollert-utgivelsen gjødsel (CRFs) som Nutricote må bare brukes årlig frukttrær, spare huseiere tid og energi. CRFs forbedre frukt avkastning, også. Forskere ved University of Florida gjennomført en 6-års studie for å sammenligne frukt gir av Valencia appelsintrær befruktet gang årlig med Nutricote og andre kontrollert-utgivelsen gjødsel til gir produsert ved hjelp av konvensjonelle gjødsel brukt omtrent seks ganger per år. Trær matet med Nutricote og to andre CRF produkter produsert ca 50 lbs. mer frukt i løpet av fire år. Konvensjonelle gjødsel leveres bare 76 prosent av de nødvendige nitrogen forhold til 100 prosent levering av nitrogen gitt til trærne med Nutricote.

Ulemper

Nutricote og andre CRFs er vanligvis dyrere enn konvensjonelle sitrus treet gjødsel, ifølge University of Florida studien, og gir bare en 15 prosent fordel leverte næringsstoffer. Huseiere finner høyere pris uakseptabelt tross av bekvemmeligheten av gjødsling bare én gang per år og den større prosentandelen av brukbare nitrogen levert til treet.

Bruke Nutricote

Bland Nutricote i jord eller spre den rundt foten av trærne i hagen og dekke produktet med jord. Du kan også innlemme Nutritcote til voksende medium av container-vokst frukttrær. Nutricote er tilgjengelig i fem formuleringer med annen utgivelse priser. Kontroller etiketten at produkttype og næringsstoffer prosenter er egnet for frukttrær og følger skiltingen til riktig mengde gjødsel til bruk.