Guide til koble plast elektriske kanal

December 22

Guide til koble plast elektriske kanal

Koble plast elektriske kanal sammen er en enkel prosess. Gjengede huber koble plast kanal til kontrollpanelet boksene, stikkontakt bokser, enheten bokser eller Kabelforgreningsbokser, men hubene koble til plast kanal samme måte koplingene koble til plast kanal når du kobler to eller flere lengder av plast rør sammen. Plast elektriske kanal er den enkleste kanal å jobbe med selv for nybegynnere.

Instruksjoner

•Skjære i plast elektriske kanal til lengde ved hjelp av en PVC slangen kutter. Det ideelle verktøyet for skjæring plast kanal er en PVC slangen kutter fordi det gjør en perfekt kvadrat kutt. Et firkantet kutt er nødvendig for riktig sammenføyning av leddene (biter) av plast kanal sammen og bli med plast kanal til plast kanal beslag.

•Coat på utsiden av plast elektriske kanal og innsiden av beslag på kanal, med en generøs belegg PVC renere/primer. Måle dybden av rør montering. Mål denne avstanden pluss 1 tomme tilbake fra slutten av plast rør og deretter pels området med en generøs belegg PVC renere/primer.

•Apply en generøs belegg PVC sement på utsiden av plast elektriske kanal som du gjorde renere/primer. Kontroller at du bruker PVC sement før PVC renere/primer tørker. Strøk innsiden av plast kanal passer med PVC sement og deretter skli montering over kanal. Skyv montering på kanal til kanten av kanal åpner slutten rumper mot sentrum stripen av en kopling eller indre flensen av en gjenget hub eller andre passende. Vri montering gjennom 180 grader flere ganger og deretter sette den til side i 15 minutter for å tørke.

•Apply en generøs belegg PVC rundt kanal hvor beslag ende når du har koblet alle ledd av plast elektriske kanal og tilbehør sammen på denne måten. Dette ekstra trinnet sikrer en vanntett tilkobling, som er viktig hvis plast elektriske kanal er å bli installert utendørs eller undergrunnen.