Guide til Inground fekting for hundene

October 28

Elektronisk dog gjerder alternativer tilbyr en human løsning som ikke gjør vondt hunden men effektivt holder den på eiendommen. I bakken hunden gjerde sparer utgiftene med å bygge en tre eller kjetting lenke gjerde rundt hagen din. En elektronisk dog gjerdet er også et godt alternativ i nabolag som ikke tillater gjerder.

Slik fungerer det

En i bakken elektronisk dog gjerdet er et kablet system som sender en mild elektrisk støt via radiobølger til hunden krage når hunden blir for nær grensen av gjerdet. Når hunden lærer hvor det kan gå i gården, det kan grave sin vei ut av gården og det er lite sannsynlig vil det prøve å unnslippe.

Størrelse

Når du velger i bakken hunden gjerde, bør du vurdere størrelsen på området du oppretter for hunden å streife omkring i. Grunnleggende kablet hunden gjerde pakken vanligvis dekker opp til 1/2 acre land. Ekstra ledninger og økte enheter aktivere du forstørre dette plass opptil 200 dekar. En i bakken elektronisk hundegjerde kan passe inn i noen form av tunet. Du kan utforme det slik at hunden har ikke tilgang til noen blomsterbed eller hage flekker og du kan oppbevare hunden fra trær.

Installasjon

Elektronisk dog gjerdet har en jordet kontrollboks som skal henge på eller nær huset eller garasjen. Den trenger tilgang til elektrisitet. Ledninger går fra kontrollboksen rundt omkretsen av hagen din design planlagt. Den elektriske strømkretsen er fullført når ledningene tilbake til kontrollboksen.

I de fleste tilfeller innebærer installasjon av ledningen grave en grunne grøfter å plassere ledningen i. Det er også mulig å begrave ledninger i mulch i blomsterbed. Når du installerer ledningene, plassere flagg langs perimeteren å tjene som midlertidig visuelle indikatorer på gjerdet for både du og hunden.

Trening hunden

Slå på the dog gjerdet. Koble elektroniske senderen rundt hundens halsen og slå senderen. Hold hunden opp på leiekontrakten går det rundt gården. Vis hunden flaggene og tillate den å nærme seg. Som du gjør, skal hunden føle en krible fra kragen ligner sjokk du får når du gå over tepper og trykk deretter metalldel.

Noen systemer har også en hørbar støy som fungerer som en påminnelse til hunden. Hvis hunden ikke reagerer på elektronisk signalet i kragen, justere den så sjokket er litt sterkere. Overvåke hundens bevegelser i gården i flere dager før du vet det forstår grensene. Når hunden vet hvor langt det kan gå, kan du fjerne flaggene hvis du ønsker.