Guide for House leie

August 25

Det er forskjellig fra leie en leilighet leie et hjem. Hjem leietakere har lagt betraktninger om hagestell, nabolaget tilknytning standarder og flere levekostnader på grunn av vedlikehold av eiendommen. Før en leieavtale, gjør nødvendige lekser for leie et hus og forstår regler og konsekvenser av leieavtalen du signerer.

Vedlikehold av eiendommen

Utleie boliger kommer ofte med en hage. At huset må opprettholdes, trimmet, kuttet og vannet regelmessig. I leieavtalen, er plen vedlikehold og ansvar beskrevet, vanligvis som leietakers ansvar. Hvis leietaker ikke klarer å opprettholde gården, og det resulterer i landskapsarbeid rehabilitering, kan utleier belaste leietaker kostnadene til å reparere skader, eller trekke det fra hans depositum på å flytte. I tillegg finnes det en bestemmelse om avgifter for reparasjoner som må gjøres i hjemmet, ofte med leietaker betaler en egenandel eller deler av arbeidet.

Levekostnadene

Levekostnadene i et hjem versus en leilighet vil variere basert på kvadratmeter, verktøyet bruk og isolasjon. Når det gjelder energikostnader, er disse elementene vanligvis på linje. Men hvis en eiendom til leie er betydelig, vil strømregning også være. Når du leier et hus, må Leietakeren vurdere kostnadene ved vedlikehold av eiendommen og kostnader for verktøy for egenskapen. Utleiere kan holde utility bill poster hvis verktøy forblir i hans navn for et estimat. Ellers vil lokale strøm og vann selskapene gi en 12-måneders oversikt over kostnader. Ta dette i betraktning når du leier, som denne informasjonen hjelper deg å holde på budsjett.

Sikkerhet innskudd

Det er mange flere måter å være kvalifisert for en tilbakebetaling av sikkerhet innskudd i en leie hjem enn en leilighet. På grunn av det ekstra vedlikeholdet som går langs med leie et hus, tendensen til ting gå galt øker eksponentielt. Før en beslutning å leie et hus, kontroller at du er klar for utfordringen av ekstra vedlikehold og muligheter.

Leieavtalen vilkår

Leie noen lokale betyr gjennomgå og forstå alle vilkårene i en leieavtale. Dette gjelder for leiligheter og hus utleie alike. Hvis du er forvirret om leasing betingelser, kan du leie en eiendomsmegler advokat se papirene eller inkluderer en lisensiert eiendomsmegler som vil vurdere papirene i din leieavtalen.