Guide for Baby Proofing huset

October 5

Guide for Baby Proofing huset

Dr. Flaura Koplin Winston, direktør for TraumaLink ved Children's Hospital i Philadelphia, gjør en uvanlig forslag når det kommer til baby proofing hjemmet ditt. Hun foreslår at du prøver krypende rundt på alle fire og prøver å tenke som babyen. Teorien er at du vil være mer sannsynlig å legge merke til ting som babyen kan få til når du er nede på hans nivå.

Barnehager

Barn tilbringer mye av deres tid sove i barnehagen. Holde dem trygge ved å unngå bløt bedding som kan kvele dem og sørge for at sengen slats er 2 3/8 inches hverandre eller mindre slik at babyens hodet ikke kan bli fanget. Hold baller og annet leketøy fra sengen for å hindre choking. Fjern barneseng leker som mobiler og treningssentre når babyen er 5 måneder gammel eller skyve seg på hendene og knærne.

Plass aldri en barneseng i nærheten av et vindu der barnet kan bli kvalt av en kjede eller blind ledningen. Kontroller at stellebordet er robust, med 2-tommers guardrails på alle sider. Organisere skiftende forsyninger slik at de er innenfor rekkevidde, og du ikke trenger å slå tilbake på babyen. Bruk en leketøy brystet med uten lokk eller en med støtter for å holde lokket åpne.

stue

Binde opp eller tape ned lange elektriske ledninger og sette sikkerheten plugger i utsalgssteder. Pute harde kanter og skarpe hjørner av møbler og anker ned noen ustø biter av møbler. Sjekk gulvene kontinuerlig for små gjenstander som barnet kan svelge, for eksempel knapper, mynter eller perler.

Kjøkken

Lagre husoldning renset i en høy skap. Hvis du må holde dem under vasken, bruke en barnesikret lås på kabinettet døren. Unngå varme opp tåteflasker i mikrobølgeovn, som den varmer væsken ujevnt, som kunne skålde ham som han drikker. Bruk alltid begrensende stropper rundt barnets midje og mellom bena fra gli ut av stolen høy. Montere et brannslukningsapparat i en iøynefallende plass.

Bad

Installer nei-skli strimler i badekaret og aldri forlate barnet uovervåket, selv om hun sitter i badekaret ring. Sett lokket låser på alle toaletter og holde lokkene på plass for å unngå drukning. Koble elektriske apparater når de ikke er i bruk og lagre dem utilgjengelig. Kontroller at alle medisiner har barnesikkert caps og er lagret i medisinskapet. Sett til slutt varmtvannsberederen til maksimalt 120 grader Fahrenheit for å unngå skålding.

Garasje

Holde alle verktøy og kjemikalier, inkludert maling og lakk, utilgjengelig. Lagerrom må for å holde nysgjerrige ungdommer fra innholdet. Koble elektroverktøy etter bruk og lagre dem bort i en høy skap. Kontroller at automatisk garasjedører reversere ved kontakt med et objekt i stedet for å fortsette å lukke. Hvis de ikke, erstatte dem med en modell som gjør.