Grytestek måltider

November 3

Grytestek måltider

Rik og kraftig grytestek er en søndag middag eller ferie middag tradisjon for noen familier. Dette måltidet sentre på en biff stekt tregt tilberedes. Siden retter servert med grytestek avrunder måltidet. Endre menyen mens de fortsatt bruker en grytestek som sentrum kjernen. Finne nye måter å vise grytestek og du kan tjene en enkelt grytestek og dens restene for flere middager uten gjenta en meny.

Grytestek Pasta Bake

Bruke leftover grytestek i en bakt pasta dish ligner en lasagne. Chef Emeril Lagasse har en oppskrift på en grytestek pastitsio. I hans oppskrift lag han kokte penne pasta med en kremet dillsaus og cubed grytestek stykker. Dette lagdelt fatet er bakt til grundig kokt. Dryss med parmesanost på toppen legger smaken til måltidet.

Sørvest Ranch-inspirerte

Forberede en ny pott steke med sørvest krydder og grønnsaker i stedet for gulrøtter og poteter. Legge til tomater, grønne chilies, chili pulver og bønner å steke før koking, som "Cowboy grytestek" oppskriften på webområdet for My oppskrifter instruerer. Denne steke kokker som en grytestek, men det har krydret kick av en chili. Serve krydret grytestek med jalapeno maiskaker, om ønskelig.

Grytestek Tacos

Forberede en grytestek fra noen oppskrift, og skjær kjøttet i strimler. Tjene strimler av kokt grytestek innpakket i mel tortillas eller sprø korn taco skjell. Topp tacos med taco saus, strimlet salat, hakkede tomater, revet ost og rømme. Tjene grytestek tacos som en del av en meksikansk-inspirerte middag med refried bønner og ris.

Italiensk lam grytestek

Gjøre en italiensk-inspirert med lammekjøtt i stedet for biff grytestek. Hvis du ikke finner lam, bruke biff lapskaus kjøtt. Steke kjøttet med italiensk krydder og grønnsaker som fennikel, gulrøtter, løk, timian, oregano og hvitløk. Serve steke med en kremet, cheesy polenta. Polenta er en italiensk cornmeal grøt servert som potetmos.