Grus taket reparasjon Tips

April 14

Grus tak, også kalt bygget opp tak eller BUTs, bruke taktekking filt eller asfalt papir, tjære og grus til værbestandig taket av et hus. Som enhver taktekking metode er grus og tjære ikke permanent. lekkasjer skjer er over tid på grunn av skade eller alder og reparasjon eller erstatning nødvendig. Hvis taket ditt er gamle eller i alvorlig forfalt, er det klokere å erstatte hele taket i stedet for å lapp lekkasjer fordi en reparasjon vil føre til en annen.

Finn lekkasjen

Lekkasjer i hjemmet, sett som drypper eller våte flekker på tak, ikke er den beste indikasjonen på plasseringen av lekkasjen. Regn eller smelter snøen kan sive gjennom et svakt område på taket, sender vannet under membranen og inn i huset på et annet sted. Det laveste stedet på taket er en god indikator på virkelige lekkasjen fordi vann samler og kan stå for dager før det tørker, forklarer flate taket og metall tak MA. Etter en regn, sjekk taket for stående vann og begynne din inspeksjon det. Fjern stående vann, løs grus og tjære å inspisere membranen for tårer, oppløsning og svake områder. Andre områder å se etter lekkasjer er feil eller skadet tar Forseglinger rundt skorsteiner og løs metall blinkende. Chimney sel og metall blinkende reparasjoner er noen ganger best håndteres av fagfolk.

Nødreparasjon

Nødstilfelle reparasjoner er nødvendig hvis du ikke fullfører permanente reparasjoner for en stund. For å gjøre en nødreparasjon, kuttet en patch stykke glassfiber tape større enn størrelsen på skaden. Holde plast lapp sement på side, som er tilgjengelig på oppussing centers. Tørr området taket som mulig, selv om denne typen sement er utformet for nødhjelp og overholder fuktig overflater. Bruke plast sement med en sparkel på den skadede delen og gå 6 inches utover skaden i alle retninger, råder taket hjelpe. Patch stykke glassfiber tape gjelder våt plast sement, og legge et lag av sement på toppen. Denne reparasjonen vil hjelpe stoppe lekkasjer til permanent reparasjon er gjort.

Permanent reparasjon

Hvis lekkasjen er forårsaket av en skade som en punktering eller rip, og ikke av gamle, degradert taktekking materialer, kan du reparere skaden uten å erstatte hele taket. Fjern gamle, beredskap reparasjon materiale, tjære, papir og grus fra området reparasjon. Påfør et lag med hot taktekking tar med en tjære mopp. Overlappe tjære på tak som ikke er skadet for en god tetning. Plasser et lag med overbygg filt eller andre vannavstøtende rulle taktekking materiale på varme tar, deretter legge et lag av varm tjære. Gjenta til du har tre (minimum) lag av taktekking følte klemt med varme tjære. Coat toppen av det siste laget av filt med mer varme tjære og dekk med grus å fullføre reparasjonen.