Grus størrelse & bruker

April 11

Grus størrelse & bruker

En av de minst kostbare landskapsarbeid materialene du kan bruke hjemme er grus. Det er lettere å transportere og flytte enn større steiner eller steiner. Du kan finne det på mange landskapsarbeid ressurs bedrifter, inkludert kjøpe det fra et steinbrudd. Den kan fjernes enkelt som det er satt ned, krever ingen spesielle verktøy eller lim, og den har mange bruksområder.

Grus størrelser

Grus er tilgjengelig i liten som en en fjerdedel tomme størrelse, for eksempel Chattahoochee ert grus, som kan brukes for overflater som gangveier, innkjørsler og som et aggregat for betong. Andre størrelser tilgjengelig i grus inkluderer 1/2-inch bredt størrelsen (for eksempel hvit ert grus), samt 1-tommers og 2-tommers størrelse for vanlige grus.

Oppkjørselen bruk

Grus kan brukes for oppkjørselen etableringen formål uansett størrelse. Det kan være knust og brukes i en konkret blanding, gir litt trekkraft til stasjonen. Og det kan legges som det er, uansett størrelse, på et bredt skjæreplater av din eiendom som løs stasjonen materiale. De mange fargene som er tilgjengelige i denne stasjonen rydder stoff (hvit, beige, brun, grå) gir rikelig rekke valg når det gjelder matchende stasjonen med ditt hjem og landskapsarbeid farger.

Drenering bruk

Du kan sette grus i bunnen av blomsterpotter opprette drenering grunnlag for blomster. Line bunnen av hevet eller i-the-bakken blomsterbed med grus for avløp behov. Linje en nedadgående skrå gully med grus å gjøre en mer attraktiv drenering rute for avrenning vann fra hill områder på eiendommen din og hjelper direkte vann flyt i stedet for slik at det å sive inn i jord områder som lett blitt mettet på grunn av kraftig regnvær.

Eroison kontroll forebygging

Land opp områder i landskapet utsatt for jorderosjon med grus. Plasser under eller rundt huset drenere rørene å hindre jorderosjon på denne plasseringen. Spredt på bunnen av åsene på din eiendom, samt områder som fyllinger.

Landskapsarbeid bruker

Grus kan brukes til å lage en blomsterhage kantlinje, brukes som filler på en bane rundt store stepping steiner, eller som en ert eller andre grus størrelse gangvei banen mellom ditt hjem og din blomsterhage. Det kan tjene mange bruksområder i landskapet, også inkludert som bakgrunn for en stein hage som inneholder blokker og andre typer og størrelser av bergarter med ulike størrelser av grus og farger tilgjengelig. Før du kjøper grus må du vite hvor mye du trenger for området som skal anlagte, og det betyr at du trenger tre dimensjonale mål før du kan gjøre det.