Grus Patio ideer

July 2

Grus Patio ideer

Terrasse gulv er oftest brolagt med enten belegningsstein eller helles betong, men de er ikke den eneste gulv alternativer for terrasser. Ifølge landskap entreprenør Roger Cook, sitert i "Dette gamle hus" magazine, er en knust stein gulv en av de enkleste måtene å skape mer utendørs stue. Grus uteplass er lett å bygge, lett å vedlikeholde og tilbyr en rekke dekorere og design.

Spille med figuren

Hvis du prøver å passe en uteplass til en merkelig formede plass, kan grus være det beste alternativet for en base. I motsetning til murstein, Brostein og tre vil grus følge nesten alle form du vil bruke uten å måtte kutte fliser eller murstein til å passe kurvene og vinklene. En grus patio kan kurve langs grensen til en feiende innkjørsel eller passe seg langs kantene på en blomst seng eller grønnsakshage. Det er lett å bygge en grus uteplass som omgir et svømmebasseng eller tjern, eller har innebygd insets for hevet urt eller blomsterbed.

Velge riktig grus for en uteplass

Grus har et rykte for å være ustabil og vanskelig å gå på, men riktig innebygd grus uteplass er så stabil under føttene som sement. I boken "hvordan å bygge turer, vegg og Patio etasjer," berører Steve Cory kort å velge den riktige materialet for løs terrasse gulv. Han talsmenn finkornet grus som knust granitt for høyt trafikkerte områder, og pakking steinen med en tromme roller etter at den er lagt. Alternativt legge pakket grus base under løsere stein å gi et stabilt fotfeste under en tomme eller to av ert grus eller større. For stabilitet, velge møbler med tykk føtter eller flat baser som er mindre sannsynlig å tips eller vaklende.

Landskapsarbeid detaljer for en grus terrasser

Oppretter en subtil og naturlig bakgrunn for landskapet tømmer, mulch og planter knust stein eller grus. Opprette en fredelig bakgård plass ved å ta inspirasjon fra Zen hage i øst. Bruke liggende tømmer til å opprette en hevet plattform for en stein hage eller skjære ut buet blomsterbedet langs hjørnet av terrassen. For en mer rustikk utseende, tillate snikende sedum eller en annen bunndekkende infiltrere kantene av grus eller synke en badestamp flere inches i stein åopprette en liten beholder vann hage. Arbeide for en balanse mellom myke og harde, bruker planter, vann og tre for å kompensere hardheten på steinen.