Grus oppkjørselen alternativer

December 24

Grus oppkjørselen alternativer

Hvis du bor i et landlig område, eller en som ikke har zoning krav innkjørsler, kan du installere en grus innkjørsel eller grus-type stasjon å spare penger. Mens de fleste byer kreve at innkjørsler betong eller asfalt, er disse begrensningene ikke i stedet for gården innkjørsler. Ofte en landlig oppkjørselen er så lang at bygningen en asfalt eller konkret innkjørsel er ikke kostnadseffektivt.

Kalkstein grus

Kalkstein grus er en rimelig produkt som gir en god innkjørsel som varer i mange år. Nøkkelen til å få mest ut av alle rock kjøre er å ha den renne riktig. Avløp må være på plass før rock går på bakken. Rock stasjoner også vare lenger når installert i lag. Start med et lag av kalkstein som er grov-kuttet og på størrelse med baseballs. Grov kantene gjøre en bedre jobb med å holde bergarter skifter over tid enn glatte steiner. Plass et lag av litt mindre grov-kuttet kalkstein grus på basen. Det øverste laget, bruk tall 57 kalkstein, som er omtrent på størrelse med et ping-pong-ball. Overflaten av kalkstein oppkjørselen må være litt høyere i sentrum for å tillate regnvann og snø å raskt strømme fra oppkjørselen. For sikkerhets skyld, bør du installere en plen kanter eller mulch langs alle rock kjøre å forhindre gressklipperen traff steinene som du klippe.

Oppdelte granitt

Kalkstein er generelt en grå farge, gi andre typer av knust stein oppkjørselen mer panikk. Oppdelte granitt eller DG, er en favoritt produkt som tilbyr en rekke alternativer. På grunn av kostnadene er DG det øverste laget over en seng av billigere kalkstein. Når det er på overflaten, komprimeres til DG på plass. Kraftig regnvær kan forstyrre overflaten, men du kan bare rake løsnet DG tilbake på plass på stein oppkjørselen og komprimere den igjen.

Resirkulert asfalt produkt

Nyere grus oppkjørselen alternativer inkluderer bruk av resirkulerte materialer. Resirkulert asfalt produkt (RAP) er et eksempel. Denne grus-lignende blanding er en kombinasjon av knust betong, murstein og asfalt fra riving nettsteder. Det kan gå over en kalkstein grus base, og det drenerer godt. Fordi det komprimerer godt, skifte ikke en RAP oppkjørselen mye under regnvær.