Grunnleggende stiler av vinduet behandlinger

August 10

Grunnleggende stiler av vinduet behandlinger

Vinduet behandlinger inkluderer en rekke stiler som faller inn i tre kategorier: persienner og nyanser, skodder og draperi. Formålet med vinduet behandlinger er å gi personvern og lys kontroll og legge et dekorativt element design ordningen med rommet. Velg stilen for vinduet behandling som best dekker dine behov.

Blinds og nyanser

Denne gruppen av vinduet behandlinger inkluderer tre og faux tre blinde, mini-persienner, roller nyanser, romerske nyanser og mobilnettet nyanser. Tre og faux tre blinde har vannrette slats som vippes lys kontroll; slats er 1, 2 eller 2 1/2 inches bredt. Blindene kan også bli løftet åpen eller senket for personvern.

Mini-blinde er metall blinds, laget av aluminium eller vinyl. Dette er lamellbunn blindene samt og slats tilt. Blindene kan heves og senkes også.

Nyanser av alle typer er utformet for å heve og senke. Roller nyanser er laget av stoff eller vinyl og er hevet ved bruk av en fjærbelastet roller som "låses" skyggen oppover når den aktiveres av en rykk på den nederste skinnen.

Romerske nyanser er laget av stoff, men tre og bambus brukes noen ganger til stilen. Stoffet er vises lag i billowed former og hevet og senket gjennom en gjennomført skivene. Mobilnettet nyanser er også laget av stoff og er bygget i en honeycombed figur. Figuren er et energiledelsessystem, holde rommene kjøligere om sommeren og varmeste om vinteren.

Skodder

Skodder er konstruert av tre eller polymer, og er integrert i vinduskarmen under installasjonen. Rammen kan skoddene svinger utover og brett tilbake for tilgang til vinduet. Lukket, kan skoddene slats vippes lys kontroll.

Draperier

Gardiner og forheng, er stoff paneler som er trukket over bredden på vinduet langs en stang. Full lengde paneler, de som henger fra en stang noen inches over vinduet nesten etasje lengde og strekker seg utover bredden på vinduet kalles drapery paneler. Stoffet er tyngre og noen ganger foret for personvernpraksisen.

Gardiner er kortere paneler, vanligvis laget av lett stoff. og er bare litt lengre og bredere enn vinduet. Du kan henge gardiner i vinduskarmen; Denne stilen brukes å utfylle en attraktiv vinduskarmen.

Gardiner og forheng henger fra stenger, med to panelene hengende side ved side, som tillater et senter eller delt tegn så panelene kan ramme vinduet og utenfor visningen.