Grunnleggende kortstokker

August 16

Legge til en kortstokk hjem kan være en stor beslutning. Det finnes flere typer å velge mellom, og noen er mye enklere enn andre å konstruere selv. Når du installerer en kortstokk riktig, vil det gi deg et uteområde hvor familie og venner kan samles og nyte utendørs aktiviteter.

Betydning

En kortstokk gir uteservering ved en stor samling hjemme. Dekk er hevet opp fra bakken slik at de forblir tørrere enn plenen. En hevet dekk har også en bedre bris på grunn av luftstrømmen under. Alle dekk har en base som støttes av Ben på eller i bakken, rammen og terrassebord styrene. Dekk er svært populære i USA på grunn av sin allsidighet. National Association of Home Builders statene som dekk "er inkludert i nesten en tredjedel av alle nye hus, og dekk er langt den mest populære gjør det selv byggeprosjekt."

Tre

De vanligste dekkene er tredekk laget av behandlet tre produkter. Denne type tre behandlet for å tåle insekter, regn og råtnende slik at dekk vil vare i mange år. Terrassebord materiale er lett tilgjengelig i 4, 6 og 8-tommers bredder. Den mest grunnleggende dekket er kvadratisk eller rektangulær slik at det er enkelt å bygge uten beregne kantete kutt.

Prefabrikkerte dekk

Taktekking kits er tilgjengelig i et utvalg av størrelser. Du må måle området du vil dekk dekk og beregne arealet. Disse grunnleggende dekk er enkel å installere. Du utformer foundation rutenettet med metall ben i en firkantet eller rektangulær form og skru hjørnene sammen. Tre rammen har sikringsanlegg brett med en 1-fot kvadratiske rutenettet å holde hvert tre taktekking fliser på plass. Denne typen dekk krever ikke innlegg skal plasseres i bakken som en del av grunnlaget.

Flytende dekk

En flytende dekk er ikke knyttet til eksisterende stiftelsen av ditt hjem. Det er en frittstående struktur som bruker betong piers for å stabilisere basen på bakken. Bruk av betong piers bannlyser innlegg hull graving og miksing sement trengs for å forankre dekk til bakken. Bryggene har spor for å godta loddrett styrene i rammen. En flytende dekk gir stabilitet i seg selv uten hensyn til bakken skiftende under it, som kan forårsake dekk til synke eller trekke løs fra huset.

Betraktninger

Bolter en grunnleggende dekk gjennom gulv bjelkene til hjemmet ditt er den sikreste bygging metoden for alle ikke-flytende dekk. Dekk kan til slutt kollapse hvis de bare nailed på ditt hjem på grunn av ytre stress i neglene. Dette gir negler å løsne og til slutt dra ut, som resulterer i dekk kollapset. Du kan legge til enkle funksjoner en grunnleggende dekk som gir den tegn, for eksempel bygge benker på kantene for sitteplasser eller legge blomst bokser langs den ene siden. Du kan legge til mange alternativer for senere å tilpasse grunnleggende dekk, som rekkverk og lys.