Grunnleggende informasjon om klynge bønne anlegget i Pakistan

April 28

Grunnleggende informasjon om klynge bønne anlegget i Pakistan

Klynge bønne anlegget er en legume som antas å ha sin opprinnelse i Pakistan eller India. Det er vokst over hele verden på grunn av nyttig tyggis som den produserer. Men er produksjon i Pakistan truet på grunn av dårlig vekstforhold og landets manglende evne til å behandle alle anlegget allerede magisk.

Historie

Klynge bønne anlegget, Cyamopsis tetragonoloba, også kjent som guar, er en legume som er dyrket hovedsakelig i Pakistan og India. Anlegget er antatt å ha sin opprinnelse i India. I 1903 ble guar introdusert til Amerika fra India. I USA midtstilles guar produksjon i Oklahoma og Texas.

Fysisk beskrivelse

Guar er en buskete plante som kan nå nesten 10 fot. Den vokser mange stiv grener som har små hvite hår på dem og små brosjyrer som kan vokse rundt 4 inches lang. Klynge bønne anlegget produserer hvit og rosa blomster samt grønne pods som inneholder bønner. Bønne anlegget vokser en sterk rotsystem som dekker mye mer området den over bakken delen av anlegget.

Vekstforhold

Guar anlegget krever relativt varme temperaturer å vokse. Jord må være minst 70 grader Fahrenheit for at frø til germinate. Klynge bønne anlegget er motstandsdyktig mot tørke, men hvis anlegget er Vannes, produksjon av belgfrukter øker drastisk. Bønne anlegget vil vokse best i full sol, om delvis skygge nok om nødvendig. Legge til kompost og organisk materiale til voksende området vil øke produktivitet, vil plante i en loamy eller litt sandholdig jord.

Bruker

Klynge bønner dyrkes hovedsakelig for tyggegummi produksjon. Tannkjøtt, galactomannan tyggegummi, er avledet fra frø og den har en rekke ikke-mat og mat bruker. Bean er også dyrket som en grønnsak som blir spist vanligvis i franske retter eller en karri grønnsak. Bean er ikke vanligvis vokst i hagen, men noen mennesker synes det å være et fint tillegg til hagen, og den kan brukes å fikse næringsstoffer i jordsmonnet.

Landbruksproduksjon

I Pakistan så vel som i USA og India dyrkes guar anlegget for produksjon av tyggegummi frø. Når vokst for sine seeds, kan dyrkeren forvente å produsere 1 til 3 tonn per hektar, mens når det er vokst for grønne fôr, nesten 45 tonn per hektar kan produseres. I Pakistan som anlegget en «poor man's "Beskjær fordi, ifølge Pakistan Agricultural Research Council, noen guar gummi prosesseringsanleggene i Pakistan mislykkes.