Grunnleggende elektriske verktøy & håndverktøy

July 27

Alle hjem reparasjoner prosjektet krever verktøy. Enkelte vanlige verktøy er nødvendig om du arbeider på en elektrisk, VVS, snekker eller noen andre diverse oppgaver. Høyre hånd og elektriske verktøy vil hjelpe prosjektet å gå greit med mindre frustrasjon.

Håndverktøy

Hver verktøyet boksen bør inneholde en 16 oz. hammer, skrutrekker sett, 8-tommers skiftenøkkel, sparkel, verktøyet kniv, målebånd, borekroner, nagle sette, 6-tommers nivå, snekkers square, tre og metall fil og en wire cutter. Disse verktøyene utruste deg til å utføre de fleste små oppgaver. Fleste starter med disse grunnleggende verktøy og legge mer som trenger fremgang og tiden går.

El-verktøy

De fleste oppgavene kan håndteres uten elektrisk verktøy, men det er ikke praktisk eller ønskelig. Første elektriske verktøy for å kjøpe er en 12 eller 14-volts trådløs bore fordi omtrent hver oppgave krever boring eller skruen. 12-volts batteriet er lettere enn 14-volt som gjør det enklere å flytte rundt.

En sirkelsag er nyttig for skjæring panel, 2 av 4s og andre produkter. Det er "entreprenør grade" sager og "bruker" sager. Entreprenør klasse sager er solid, mer funksjonelle og overleve den mindre dyr modeller. Det gamle ordtaket, "Du får hva du betaler for," gjelder her.

Et bord så er også en god investering. Det er farlig å rippe en smal trestykke på en sirkelsag. Bærbar entreprenør-grade tabellen sager er ikke dyrt og vil oppnå de fleste hjem prosjekter. Hvis du planlegger å lage møbler eller andre fint treverk, passer en større bordsagen med siden utvidelser. Hvis plassen er begrenset, kjøpe hjulene som går med så og rull den i hjørnet når den ikke er i bruk.

Hvis du planlegger remodeling, må du kanskje noen flere verktøy for å gjøre livet litt enklere. En Stempelkompressorer så er et must. Dette så kutt nagle, rør, tre og er nyttig for nedriving. En gigg så og en elektrisk høvel er nyttig når trim arbeidet begynner.

Vedlikehold

Etter mye bruk krever selv håndverktøy lite vedlikehold. Hvis Phillips spissen på din skrutrekker er slitt, blir skruer vanskeligere å slå. Phillips-skrutrekker som ikke har et utskiftbart tips, må du kaste den. Når en vanlig skrutrekker (for slissede skruer) blir slitt, kan en fil eller jeksel bringe det tilbake i form.

Bruke litt 3-i-1 olje til å løsne opp din skiftenøkkel eller andre verktøy med bevegelige deler. Også filer slites ut etter mens og må kastes.

Sikkerhet

Bruk alltid vernebriller ved bruk av verktøy. Bruke hansker for å unngå kutt. Hvis verktøy ikke er godt vedlikeholdt, kan det oppstå skader. En kjedelig inn som glir av skruen kan ende opp piercing hånden eller marring overflaten av prosjektet. Når du bruker et verktøy kniv, kuttet fra kroppen.

Bruk hørselsvern når du bruker en sirkulær, bord så og andre makt verktøy for å forebygge hørselsskader. Har en solid kutte base slik at så ikke kjører vill bør det binde i skogen. Hvis det er barn i huset, alltid koble ledningen når du forlater området. Barn elsker å trykke brytere og kan bli skadet.

Betraktninger

Hvis du ikke har en verktøyet du trenger, vurdere leie det, spesielt hvis du bare sjelden trenger verktøyet. De fleste utleiefirmaer gi nesten alle verktøyet tenkelige. Leie et verktøy for en kort periode er mye billigere enn å kjøpe den.