Grunner Hvorfor vinylbelegg ville stikke

March 23

Vinylbelegg er den minst kostbare av gulv på markedet. Det finnes to primære typer vinylbelegg: vinyl og selvklebende vinyl firkanter. Vinyl brukes vanligvis i bad, kjøkken og trafikk. Det er ikke uvanlig for vinyl til løsnet fra gulvets underlayment. Når Diagnostiser hvorfor vinyl løsnet, vurdere flere årsaker.

Ark Vinyl

To faktorer kan forårsake ark vinyl å komme opp en etasje underlayment. Installasjon er en årsak. Hvis installasjonsprogrammet ikke bruke nok vinyl selvklebende under installasjonen, eller hvis han ikke "ruller" vinyl umiddelbart etter installasjonen, er det mulig at luftlommer ble etterlatt mellom vinyl og subfloor. Rullende vinyl betyr bruker tungt vektet Rull over vinyl for å fjerne luftbobler.

En annen grunn til ark vinyl ikke stikker er at kantene ikke ble ordentlig lukket for å hindre vannet fra å komme under materialet. Vann vil svekkes bindemiddel over tid, og ark vinyl vil komme løs fra subfloor.

Vinyl fliser

Vinyl fliser er selvklebende, betyr at de kommer fra fabrikken med et tynt lag med lim på baksiden av hvert panel. Noen ganger har flisene ikke nok lim på dem. Når du installerer selvklebende fliser, er det alltid godt å prime subfloor med en selvklebende materiale.

Vinyl fliser er vanligvis 12 inches med 12 inches eller 18 inches av 18 inches. Dette betyr at det er mange sømmer på én etasje. Hvis gulvet ikke er ordentlig lukket etter installasjon å hindre vann og skitt blir under fliser, løsnet fliser. Riktig tetting også beskytter overflaten av vinyl fliser fra slitasje.

Vinyl fliser også må tilbakestilles etter installasjon. Når du installerer vinyl fliser, du sette dem i riktig sted og trykke ned på dem med hendene. Dette er ikke nok presset til å evakuere alle luften fra flisene.

Akklimatisering

Akklimatisering er prosessen med å la vinyl gulv en mulighet til å tilpasse seg miljøet i hjemmet der det skal installeres. Riktig acclimation krever 24-48 timer. Alle miljø er forskjellig temperatur og luftfuktighet. Vinyl vil krympe og utvide litt basert på disse miljøforhold. Hvis vinyl installeres uten å være acclimated, kan den gå nok å skade limet.

Uriktig forberedelse

Vanligste årsaken lim feilen i vinyl produkter er utilstrekkelig eller feil subfloor forberedelse. Ofte nye gulv er installert over nye kryssfiner underlayment. Nye kryssfiner krever grunning godta limet. Hvis overflaten av subfloor ikke ren og tørr når nye vinyl er installert, vil ikke limet helt feste til overflaten.