Grunner for det er ikke nok varmt vanntrykk i hjemmet

April 15

Å miste vann press kan være forårsaket av en rekke årsaker, men bare mister varmt vann press eliminerer et flertall av disse problemene. Varmt vann press begynner på varmtvannsberederen i hjemmet. Vannet renner gjennom rørene som bærer varmt vann til dusj og kraner. Lavt trykk i varmt vannlinjen er laget av bare noen problemer.

Elektrisk eller gass

Bolig varmtvannsberederen drevet eller drevet av elektrisitet eller gass. Et problem med det elektriske systemet eller gasskraftverk vil føre til lav varme vanntrykk. Kontroller strømforsyningen på hovedpanelet først på en elektrisk varmtvannsbereder og gass utkobling bryteren på gass-drevet varmtvannsberederen. Strømforsyningen opparbeide inne akvariet når oppvarming av kaldt vann. Når vannet ikke er oppvarmet med strømforsyningen vanntrykket kan gå ned.

Kaldt vann linjen

Trykket fra til kaldt vann linjen er samme trykket som kommer ut av varmtvannsberederen. Et problem med kaldt vann linjen trykket vil føre til lav varme vanntrykk. Varmtvannsberederen vil ikke fylle opp så raskt og skyver varmt vann ut av tanken hvis til kaldt vann linjen kjører i tanken er for lav. Problemet oppstår vanligvis når det er et problem med byen vannsystem eller vann Ferskvannstank alt vannet til hjemmet. Kontakt lokale selskapet Hvis dette er problemet.

Sediment

Varmtvannsberedere opparbeide sediment over tid. Rust eller rusk får inn i varmt vann linjer forårsaker lavt vanntrykk å utvikle. Ben Franklin avløp i Denver, Colorado, anbefaler drenering og rødme varmtvannsberederen hver tredje måned som en del av en regelmessig vedlikeholdsplan. Flushing varmtvannstanken og linjer hindrer sediment bygge opp i varmt vann linjene som kan føre til lav varme vanntrykk.

Lokalisert

Varmtvannsberederen er ikke alltid årsaken til lav varme vanntrykk. Lav varmt vann press kan være lokalisert, som på et dusjhode eller en Oppvaskkum tappekran. Hvis bare en vann stikkontakt har lav varmt vann press, er problemet med varmt vannlinjen eller kranen selv. Et dusjhode kan fjernet og rengjøres for å fikse problemet lavt trykk. Kranen trenger munnstykke eller stuss fjernet og rengjøres for å løse dette problemet. Hvis rengjøring vann utsalgssteder ikke løser lav varme vanntrykket på lokaliserte området, er problemet i bare én vann linjen som fører til en dusj eller vask, som en tett pipe kjører inn som en dusj eller vask.

Utkobling ventiler

Under synker og varmtvannsberederen er en vann utkobling ventilen nødvendig. Utkobling ventilene slå av vannet på ett sted i stedet for hele hjemmet. Utkobling ventilene bryte eller tette over tid. Den eneste måten å finne ut hvis dette forårsaker lav varme vanntrykket er å fjerne stengeventilen og erstatte delen. Siden utkobling ventilen er knyttet til varmt vannlinjen, skal delen avskåret og erstattet med den nye utkobling ventilen. Det anbefales at problemet lav varmt vann press utføres av en kvalifisert rørlegger.