Grunner for Creaky støy i vegger

June 18

Grunner for Creaky støy i vegger

Knirkende lyder som oppstår innenfor veggene i et hjem er på grunn av et bredt utvalg av årsakene. Noen årsaker er lett identifiserbare og er relativt lett å reparere, andre kan skyldes strukturelle problemer innen hjemmet og krever omfattende, dyre reparasjoner. Du må bare å bli vant til lydene.

Stiftelsen skiftende

Et skiftende grunnlag kan definitivt være ansvarlig for knirkende lydene du hører i veggene. Grunnlaget for et hus kan gå for en rekke årsaker, blant annet jorderosjon og alder. Hvis du ser sprekker eller feil i grunnlaget for hjemmet ditt når du er i kjelleren, kan du har hjemmet inspiserte av en profesjonell entreprenør til å avgjøre om knirkende veggene er et symptom på et større problem.

Endre tre

Tre er brukt i konstruksjonen av mange boliger i USA. Tre er sterkt påvirket av mengden av fuktighet i luften. Når fuktighet er betydelig, vil tre hovne opp og utvide. Når luften er tørr eller hjemmet er betydelig oppvarmet av solen, vil tre krympe ned. Den voksende og krymping av tre strukturelle komponenter av ditt hjem kan forårsake knirkende og stønnet, spesielt hvis hjemmet er eldre eller du er i et område med ekstreme temperaturendringer. Metall kan også kontrakt, compounding støy problemer.

Støyende rør og kanaler

Veggene i hjemmet ditt inneholder et utvalg av annet utstyr, inkludert linjer vann, rør, kanaler og elektriske ledninger. Disse elementene, spesielt rør og kanaler, kjent for å gjøre lyder fra innenfor murene. Eldre boliger er mer sannsynlig å lide av rør og rør lyder.

Dyr

Noen ganger er lydene du hører i veggene forårsaket av et dyr som kom inn i hjemmet ditt er nå reiser gjennom vegger og selv fanget i veggene. Mus, rotter og ekorn må er blitt kjent for å angi veggene i et hjem og være fanget eller fjernet fra vegger, spesielt hvis scurrying lydene blir en råtnende lukt. Knirkende lyder skyldes dyr krysset rør eller andre strukturer i veggene.