Grunnene oppvaskmaskin ville turen krets

April 5

Grunnene oppvaskmaskin ville turen krets

Oppvaskmaskiner er svært praktisk apparater å ha på kjøkkenet. Når de arbeider riktig, spare de deg arbeidet med skrubbing retter for hånd i en vask full av varmt såpevann vann. Bare laste dem opp, trykk "On" og går om dagen. Men når oppvaskmaskin turene overbelastningsbryteren hver gang du kjører den, så det ikke veldig mye av en bekvemmelighet. Det er et par grunner Hvorfor denne typen problemer kan oppstå.

GFCI

Når en motorisert apparat som vaskemaskin er koblet til en GFCI uttak, kan det noen ganger forårsake krets tur og slå maskinen. GFCI eller bakken feil krets interrupters, utformes når de forstand en avgrening. De er noe ustabilt og kan turen for lett når koblet til et apparat som oppvaskmaskin. Ledningsnett oppvaskmaskinen i direkte eller koble den til en vanlig stikkontakt er et bedre alternativ å unngå dette problemet.

Ledningen strømproblemer

Hvis oppvaskmaskinen er regelmessig tripping overbelastningsbryteren når det kjøres, bør du trekke ut oppvaskmaskin og grundig inspisere strømledningen. Hvis strømledningen er en kort eller har utsatt frynsete ledninger, kan det føre til overbelastning og resulterende snublet breaker. En defekt ledning kan også være en elektrisk og brannfare, og det skal erstattes eller reparert.

Ledninger

Feil kan forårsake effektbrytere å reise når oppvaskmaskinen startes eller mens den kjører. Hvis ledningene til maskinen har brent eller skadet ledninger som ikke gjør en ren tilkobling, kan det forårsake sparking, farer og overspenning som kan reise krets. Har en godkjent elektriker ta en titt på oppvaskmaskinens ledninger å sørge for at det er trygt og fungerer riktig.

Fuktighet eller vann

Fuktighet produsert av oppvaskmaskin eller lekker vann kan gjøre et uttak tur overbelastningsbryteren i bruk. Vanlige utsalgssteder kan gnist når de bli våt og resultere i en reise. GFCI utsalgssteder kan sparke av øyeblikkelig for å hindre noen reell skade når fuktighet. Hvis oppvaskmaskinen er fysisk nær boksen breaker, kan fuktighet føre til tur direkte.

Breaker problemer

Det er mulig at oppvaskmaskinen er ganske enkelt være koblet til en dårlig strømbryter. Kraften får å faktisk tildelt breaker være tilstrekkelig. Breaker selv kan være feil. Kontroller om den flopper frem og tilbake, og er vanskelig å Lås i "På" og "Av" posisjoner. Hvis det er, må byttes. Kontroller korrosjon eller tegn på sverting fra overoppheting og brenning.