Grønnsakshage Pathway ideer

May 3

Grønnsakshage Pathway ideer

Grønnsakshager bør ideelt sett ha trasé som er bred nok til å få deg og en trillebår langs. Det anbefales for å få veier fast av semi-permanente, som går over jorden kontinuerlig resultater i komprimering av jord, betyr jord er skadet og ikke mye vil vokse det, spesielt hvis gikk over når våt. For å unngå langsiktige skader din plante jord, ta tid til å planlegge ut din grønnsakshage til senger og veier.

Halm

Halm er et nyttig verktøy i vegetabilske patch, og fungerer godt for veier. Legging halm skaper en klart definert sti. Du bør legge et rimelig tykt lag som det vil fungere som en Luke suppressant. Halm vil også hjelpe for å stoppe slipping og skli når hagen er våt. Halmen må erstatte alle seks til ni måneder som det råtner ned i bakken, og er også en nyttig mulch.

Rydder plater

Hvis du har tid, kunnskap og penger, og vil permanent veier, fungerer egglegging rydder plater bra, hvis gjort riktig med riktig verktøy som ånd nivåer og byggherrer sand. Rydder plater arbeid som en Luke suppressant, men til slutt ugress vil gjøre vei gjennom hullene og selv gjennom plater, forårsaker dem til å knekke.

Tre Chip rydder

Flis kan brukes som veier i en grønnsakshage. For disse er det tilrådelig å grave ut en grøft ca 6 til 8inches dyp. Deretter et lag med Luke suppressant stoff skal legges, etterfulgt av flis. Flis vil fungere som en ytterligere Luke suppressant og bør gi en sklisikker overflate i våte forhold. Du kan finne det vanskelig å presse en lastet trillebår over tre chip trasé.

Skjell

Små eller knust skjell gjør gode veier i grønnsakshage, hvis du har store nok mengder. De kan vanligvis leveres av kostnadene av drivstoff eller samlet gratis fra noen som høster shell mat kommersielt. Når bruker skjell en grøft bør graves til en dybde på ca 6 inches og en Luke suppressant stoff skal legges deretter grøften skal fylles med skjell. Skjell legger en kreativ og attraktive dimensjon til grønnsakshage og fargene legge interessant kontrast. De bryter i mindre biter under foten, men fortsatt sist i mange år. Skjell gjør en utmerket sklisikker overflate og en bane laget av tett pakket skjell bør utgjør ingen problemer å en tungt lastet trillebår.