Grønnsaker til å vokse våren

August 16

Grønnsaker til å vokse våren

De beste spring grønnsakene varierer avhengig av hvor du bor. Noen allsidig avlinger vokser i våren, så vel som på andre tider av året. Starte plante i tidlig på våren, når generelt temperaturen varierer mellom 55 og 77 grader Fahrenheit. Men kan denne temperaturområde variere avhengig av hvor du bor. Våren begynner tidlig i Arizona, men dette er ikke tilfelle med alle stater. Fokus på planting når du oppdager "vårlig" temperatur i stedet for å gå av kalenderen. Plante grønnsaker i midt-eller sen våren hvis det er fortsatt relativt kaldt ute.

Spinat

Spinat er en grønnsak som vokser i våren. Plante spinat middels til sent på våren, avhengig av klima din. Dette betyr vanligvis at du kan plante spinat og April, avhengig av hvor varmt det er utenfor. Våren-type Vær begynner tidlig i varmere stater som Arizona og California. Du må kanskje vente til slutten av April plante hvis du bor i et kaldere klima. Spinat må vanning minst tre eller flere ganger per uke. Denne vegetabilsk gjør best i godt drenert, fruktbare jord med en pH mellom 6.4 og 6.8. Øk jordas fruktbarhet av allslags og legge 5 eller flere inches av kompost. Spinat er klar til innhøsting ca 45 dager etter planting. Velg mellom ulike varianter, som "Tyee" og "Syv R."

Hvitløk

Hvitløk er plantet godt før våren, men det tar 240 dager modne, så tidlig plante er viktig siden hvitløk er vanligvis høstes i våren eller sommeren. Avlinger vokse i hele vår, men bare hvis de er plantet veldig tidlig. Plante hvitløk mellom oktober og desember. Hvitløk modnes i bakken i lang tid før det begynner selv å spire. Vann hvitløk avlinger annenhver dag når det ikke er tilstrekkelig snøfall eller nedbør. Dette anlegget kan overleve under kalde årstider fordi den modnes underjordiske. Hvitløk gjør best i godt drenert, fruktbare jord med en pH mellom 6 og 7. Velg blant ulike varianter som "Brown Tempest," "Jovak" og "Persiske stjerne."

Kål

Kål er en grønnsak som vokser i våren. Plant din kål mellom februar eller April, avhengig av din utetemperaturer. Denne vegetabilsk trives i godt drenert, fuktig jord med en pH mellom 5.8 og 6.5. Kål tar 56 88 dager modne, avhengig av variasjon. Velg blant ulike varianter som "Konge"Kole,"" velsmakende King "og"Ruby Ball."