Grønnsaker som vokser i Mississippi

December 6

Grønnsaker som vokser i Mississippi

Mississippi har en lang vekstsesongen som er egnet for voksende en rekke grønnsaker. Hemmeligheten til vellykket vegetabilsk hagearbeid i Mississippi er endring i soil med massevis av organisk materiale, som kompost, betimelig programmer av gjødsel og plante de høyre variantene av grønnsaker til rett tid. For eksempel noen avlinger, for eksempel kål, er dyrket i de kjøligere månedene, mens andre, for eksempel tomater, produsere når været varmes våren.

Kål

Kål er en kjølig vær avling og er dyrket i tidlig vår og høst i Mississippi. Starte din egen frø er lurt å eksperimentere med varianter som tidlig Jersey Wakefield, som produserer konisk hoder eller rød kål, som den røde meteor variasjonen. Kål er en stor plante, så det bør være plassert 24 inches hverandre. Kål hoder kan høstes når som helst etter at de form, men den beste tiden å høste er når hodet føler solid når de er klemt.

Okra

Okra er en populær grønnsak for vokser i sørlige USA. Den trives i varme, fuktig vær. Det kan være direkte seeded i hagen når all fare for frost har gått og været varmes i April / mai, avhengig av plasseringen. Okra har brede blader og produserer lenge frøkapslene etter hver blomst fades som er plukket når de er møre. Okra pods er klar til innhøsting når de unge, sarte og lett hektes av anlegget. Okra pods kan skiver og stekt, syltet eller brukes til å tykne supper.

Tomater

Tomater er et viktig tillegg til Mississippi vegetabilske hager. Plante tomater våren etter all fare for frost. Hvis transplantasjoner ikke er kjøpt, tomatplanter må startes fra frø innendørs så tidlig som februar, slik at plantene blir klar til å sette utenfor så snart som mulig. Tomatplanter har problemer med å produsere frukt når Dagtid temperaturer er konsekvent over 85 grader. Noen varianter anbefalt for Mississippi ved University of Mississippi forlengelsen tjenesten er bedre gutt, Celebrity, parkens Whopper og Super fantastisk. Cherrytomater er 100 Sweet anbefalte forskjellige.

Løk

Løk er startet fra frø høsten eller kjøpt transplants, eller sett, i januar. Løk sett bør ikke være større enn en blyant når kjøpte eller planter vil bolt eller blomst, som reduserer lagring livet av løk. Bare short-day løk varianter brukes i Mississippi. Når nok dagslys timer er tilgjengelige for lang-dagers løk varianter å produsere pærer, Dagtid temperaturer er for varmt for lenge-dagers løk å vokse uten varmestress. Short-Day løk varianter anbefales for Mississippi er Granex 33 og 1015 Y.