Grønnsak frø Planting datoer for sonen 6

August 22

Grønnsak frø Planting datoer for sonen 6

Grønnsak frø plante datoer for amerikanske avdeling av landbruk hardførhet sonen 6 avhenger av avlinger som dyrkes og hvis disse avlinger blir levert ekstra beskyttelse, for eksempel en kald ramme, som er en boks-lignende struktur med et glass eller plast toppen.

Februar, mars og April

Plante frø poteter og løk, kål angir den siste uken av februar. Så frø av spinat, rødbeter, blomkål, Swiss chard, søte erter og andre cool sesongen avlinger i en kald ramme begynnelse i mars. Fortsett så frø av cool sesongen avlinger under tak til de siste vår frost er.

Mai, juni, juli og August

Plante frø av bønner, mais, collards, squash, gresskar og vannmelon etter de siste frost, rundt midten av mai. Fortsette planting disse avlinger i den andre uken i juli. Plante cool sesongen avlinger de siste to ukene av juli og hele August.

September, oktober, November og desember

Fortsette planting kjølig vær eller rask modning avlinger som spinat, neper, salat, gulrøtter, reddik, vinter hvete og kale. Planlegg å dekke disse avlinger med en kald ramme å utvide innhøstingen i vinter. Plant poteter direkte i den åpne hagen, 12 inches dypt, fra slutten av November til slutten av desember, gitt jord er gjennomførbar.