Grønne toalett skål rengjøringsmidler

November 24

Grønne toalett skål rengjøringsmidler

Toalett bolle havner bakterier og lukt som kan slå badet i en stinkende rot. Rengjøring din toalettskålen regelmessig vil holde det se og lukte sitt beste. Det finnes en rekke grønne elementene er feilfri og fjerne lukt toalett bolle uten bruk av sterke, giftige kjemikalier som kan forurense hjemme.

Natron

Lenge brukt til å rense og deodorizer en rekke elementer, natron er et rimelig, naturlig produkt som du finner i din lokale matbutikk bakervarer midtgangen. Natron er trygge å bruke i ditt hjem og vil ikke forlate bak giftig røyk eller rester.

Før du starter rengjøringen, rødme toalettet for å fjerne det skitne vannet fra bollen. Rikelig dryss bakepulver inne bollen og langs sidene. Skrubbe toalettskålen kraftig med toalett kratt pensel og bakepulver. Om nødvendig kan du legge til flere natron. La bakepulver å sitte i toalettet i 15 minutter før skrubbing toalettskålen med skrubber igjen. Vannklosett å skylle bakepulver på innsiden av bollen.

Eddik

Eddik er en allsidig renere og deodorizer som dreper sopp og eliminerer selv de tøffeste lukt. Som natron, eddik er 100 prosent alle naturlige og er trygt å bruke rundt mennesker, dyr og barn. Etter at du har tømt toalettet, hell 2 til 3 kopper hvit eddik i toalettet. Dypp et toalett scrubber inne bollen og Mette den med eddik. Starte skrubbing toalettskålen med skrubber og eddik. Fortsette skrubbing før du har grundig rengjort bollen. La eddik suge i toalettet i 10 minutter før rødme toalettet for å rense den ren.

Boraks

Bestående av hydrert natriumborat, er boraks et vanlig rengjøringsmiddel brukes i en rekke kjemikalier for rengjøring. Boraks kommer i en pulverisert form, og du kan bruke den til å rense Vinduer, gulv, vegger, badekar og dusj. Boraks renser din toalettet uten bruk av kjemikalier.

Fjerne skittent vann fra toalettet ved rødme det. Dryss boraks på sidene av toalettet til det er godt belagt. Bruke et toalett bolle scrubber for å skrubbe toalettet kraftig til grundig rengjort. Skyll boraks av bollen av flushing toalettet. Gjenta prosessen til du har renset toalettet ditt.

Sitronsaft

Ved å blande sitronsaft og boraks eller natron til en tykk pasta, kan du fjerne vanskelig toalett bolle flekker uten giftige kjemikalier. Når du opprettet den tykk pasta, dekker toalett bolle flekker med lime og la sitte i to timer. Etter tidsramme, skrubbe flekken med toalett scrub pensel. Fortsette skrubbing til flekker er ikke lenger synlig. Tømme toalettskålen ren og gjenta om nødvendig.