Grønne planter som i Full sol

May 12

Grønne planter som i Full sol

Plante i full sol kan være utfordrende og direkte varme er ikke kompatibel med mange arter. For boliger som har full soleksponering, men vil å velge riktig planter og regelmessig vedlikehold føre til en vellykket hagearbeid opplevelse. Landscapers og huseiere bør undersøke hvilken planting sone de bor i å gjøre det riktige valget for en vellykket hage design.

Middelhavet hage

Når du velger rett planter for en hage med full sol, vurdere klimaet i regionen. Mange huseiere velger en middelhavsstil verksted for lavt vedlikehold og behov water-wise. Det finnes en rekke grønne planter som trives i en full sol mediterran hage. Ettårige planter som blomstrer med rask farge, Velg zinnias, salvias og marigolds; alle er passe godt for både beholdere og kantlinjer. For en sun-loving plass med en sørvendt visning, vokse wisteria og bougainvillea på et espalier eller langs gjerder. Mange busker vil vokse godt i litt regn og høy varme som akasie, crepe myrtle og lantana, som viser lyse oransje blomster hele sommeren. Legge et lag mulch å plante senger vil hjelpe hagen beholde fuktighet og holde ugress tilbake.

Full-Søn beholder hage

En full-Søn beholder hage kan være vakker og lett å vedlikeholde. Mange grønne planter som er aktivt blomstrende må være døde-ledet rutinemessig slik at anlegget for å fortsette å blomstre. Rosmarin er en kontinuerlig vellykket sun-loving plante som duft hagen og gi urter for matlaging. Full sol planter som blomstre i beholdere omfatter candy dusk, petunia, solsikker og coleus. Miniatyr roser som er tilgjengelige i en rekke farger er et annet populært valg for beholdere. Alle planter valgte bør ha lignende vekstforhold og krever regelmessig vanning.

Store Sun-Loving planter

For hager som har rikelig med plass, bør deretter større anlegg vurderes. Roser er en favoritt blant solen-elskende planter og kan bli stor, stolt viser blomstrer månedene av året. For mest suksess, bør roser få minst 6 timer med sol døgnet. Lavendel vil vokse stor og kommer i en rekke arter inkludert spansk lavendel, fransk og engelsk lavendel. Dette skal trimmes tilbake i sen høst og vil komme tilbake på forsommeren. Legge til dag liljer i hagen for å fylle ut mellomrom; disse hardfør planter krever full sol og vokse i godt drenert jord. Dette bestemte utvalg vil ikke innarbeide en tørke-tolerant hage og krever regelmessig vanning sykluser.