Grønne løsninger for vaske gulv

March 20

En av de enkleste måtene du kan "grønn" livet er å endre din rengjøring diett. Om rengjøring kjemikalier kan virke som den beste måten å bli kvitt gulv av smuss og flekker, er det nok av naturlig giftfri løsninger som er bra for deg og miljøet. Beste er at de fleste av disse grønne rengjøringsmidler er allerede i ditt hjem.

Natron

Natron er en av de mest potente våpnene i grønne renhold arsenal. For å rengjøre flekker på teppet, bare skvette en liten mengde natron på teppe og spray litt vann på bakervarer brus til en tykk pasta skjemaer. Skrubbe med en svamp å fjerne flekken. Til slutt, skyll, og la tørke.

Eddik

Eddik er nesten like sterk som natron til å fjerne flekker, men det er ekstremt allsidig som den kan brukes på både tepper og harde flater. Gjør et rengjøringsmiddel ved å blande 1 kopp med eddik med en quart vann og spray direkte på gulvet. Kan du spray blandingen bare på en farget seksjon av gulvet, eller hvis du har tenkt å tørke en hard overflate, kan du også spray hele gulvet ned før mopping det.

Oppvaskmiddel

Hvis du har en stor flekk problem som trenger seriøs oppmerksomhet, kan du fortynne oppvaskmiddel (vanligvis 2 ss. per quart fungerer godt nok, men du kan gå opp til 3 ss. for ekstra styrke) og bruke blandingen for generell rengjøring. Spray blandingen på teppet flekker eller spray ned tregulv før mopping til ren med parabolen såpe effektivt. Hvis du vil bruke oppvaskmiddel din rengjøring, få du også fordelen av en ren, frisk duft etterpå.

Club Soda

Club soda er ikke så sterk som alle andre rengjøringsmidler på denne listen, men dens enkelhet og nytten kan ikke nektes. Hvis du har en enkel flekk, hell noen club soda, venter bruse gå ned og tørk med en svamp. Dette trikset fungerer effektivt på både teppe og hard overflate gulv.