Grønn mose fjerning

February 19

Grønn mose fjerning

Når grønn mose verksted eller hagen, sprekker i sement eller på en bygning, kan det synes nesten umulig å fjerne permanent. Grønn mose er en enkel plante med ingen røtter, men det kan synes å være laget av stål. Å vite hva grønn mose ikke bryr seg og skape et uvennlig miljø kan kunne eliminere din invasjon.

Opprette et anti-grønn mose miljø

Grønn mose er noe spesielt om hvor den lever, så eliminere disse betingelsene vil hjelpe deg å kvitte seg med mosen. Moss thrives i skyggen, der det er høy fuktighet og lite eller ingen luftsirkulasjon. Det også foretrekker jord som er surt.Analysere området der mosen vokser. Hvis det er fuktig eller våt jord, finne ut hvor vannet kommer fra og hva du kan gjøre med det. Tett jord, som leire, kan holde eller blokkere vannabsorpsjon. Hvis mulig, supplere din jord kompost og sand for å forbedre drenering.Prøv å rense greinene over området der grønn mose vokser for å tillate mer lys og luft bevegelse. Hvis den grønn mosen vokser under trær og busker som du ikke vil trimme, dekk bakken med et dypt lag treet bark mulch å motvirke grønn mose vekst.Til slutt, for å redusere surheten og pH, legg kalk til plenen eller hage soil. Lime er en flott gjødsel og vil styrke gresset. Moss har mer problemer med å etablere seg i en plen med tykk og sunn torv. Broadcasting kalk pellets på gresset er enklere enn å bruke lime i pulverform.

Moss i sprekker og sprekker overflater

Grønn mose voksende mellom pavers, skifer, betong eller murstein kan være visuelt tiltalende, men mange huseiere bryr seg ikke å ha mosen. Igjen, er det første å eliminere mosen å holde vann de områder og holde den tørr. Hvis det ikke er mulig, kan du bruke en høytrykksvasker å sprenge grønn mose ut, men vær forsiktig. Trykk skiver kan forårsake mye skade på overflater og bakken. Og ikke bruker en høytrykksvasker for å fjerne grønn mose på alle tre overflater. Trykket er for intens og vil mest sannsynlig skade tre.Sprayet applikasjoner med en del blekemiddel til to deler vann vil til slutt drepe mosen vokser mellom skifer og Asfaltutleggere eller betong. Blekemidler blandingen vil ikke skade noen av overflater. Den bleike løsningen må være på mosen for bare en time eller så, og etter at du kan skylle av løsningen. Lar ikke blekemiddel blandingen kommer i kontakt med noen nærliggende planter, busker eller gress, så det kan drepe dem også.