Gresskar dyrkes alle år?

June 15

Gresskar dyrkes alle år?

Gresskar er store vinter squash, som betyr at de bo på vintreet i fall å vokse hard, beskyttende skall. I motsetning til navnet sitt, men er gresskar sommeren planter som krever riktig temperatur, belysning, jord og beskyttelse for å trives. Deres følsomhet gjør gresskar sommeren bare planter. Starte dem tidlig og nærende seg gjennom sesongen for sensommeren og høsten avlinger.

Sesongen

Gresskar er svært følsom for kulde og mislykkes i våren frost. Plante dem når alle frost heiser fra jord og natt temperaturer varm til 65 til 70 grader Fahrenheit. Plante gresskar i sommer, avhengig av regionen, men sørg for at de har tid til å modnes og bære frukt før høsten frosten kommer.

Modenhet datoer

Gresskar har ekstremt lang voksende sesonger, våren planting og sensommeren faller gresskar avlinger. Modenhet datoer eller tiden mellom spiring og frukt utvikling, varierer fra 100 til 120 dager. Anlegget gresskar bare i områder som tilbyr tre full måneder av frostfritt voksende.

Sted og rom

Gresskar krever høyre og plass til å vokse og bære sine frukter. Sette dem på steder som tilbyr full sol hele dagen og rask drenering. Gresskar mislykkes i stående vann eller skygge. Gi hver frøplante tre fot plass i raden og la fem til seks fot mellom rader.

Jord og ernæring

Gresskar produsere beste avlingene i rike, smuldrete, litt surt jord. Bland organiske kompost eller godt råtnet gjødsel i Haven jord å oppnå god jordkvalitet. Bruk forholdet 1 tomme av kompost til 2 inches av naturlige jord, og endre jord til en dybde på 6 til 10 inches. Legge til 10-10-10 gjødsel på plante og nitrogengjødsel, som 46-0-0 eller 27-3-3 i midseason. Gi gresskar minst 1 tommers vann en uke å opprettholde fuktighet i jorda.