Gresset er døende i en sirkel plass på min plen

September 1

Plener er utsatt for en rekke lidelser enten forårsaket av patogener eller dårlig kulturelle ledelse. North Dakota State University forlengelsen siterer sopp infeksjon som den hyppigste årsaken for plenen sykdom. En sopp forårsaker også utseendet på død sirkler i gresset.

Identifikasjon

Våren dødpunkter i gresset er forårsaket av Ophiospharella korrae eller O. narmari sopp. Soppvekst foretrukket i temperaturer på 50 til 57 grader Fahrenheit. Patogen colonizes gresset under sin sovende tilstand. Symptomene er synlige når gresset kommer ut av dormancy.

Skade

Sykdommen er preget av utseendet på 6 - til 12-tommers-diameter sirkler døde gress på plenen. Som sykdommen utvikler seg, sirkler får større og flette sammen. Mørk farget, tørket soppvekst eller sclerotia kan sees på gresset røtter. Berørte røtter og kronen områder vises senket.

Kontroll

Unngå gjødsling plener i løpet av sensommeren. Vanne gress i henhold til produktet og ikke overwater. Unngå Tekke buildup og fjerne alle døde gress. Klippe plener i en økt høyde og overseed med ryegrass høsten. Kjemisk alternativer er ikke nødvendig.