Greske fakta om utstoppede drue blader

September 26

Utstoppet drue blader er en rett som vanligvis finnes i gresk mat. Drue bladene er gjennomvåt og kokt i vann før bladene myke. Kokken blander hakket kjøtt med krydder og ris og plasserer en liten mengde blandingen i myknet drue bladene. Neste gang du sitter ned for å spise på utstoppede drue blader med familien, tilbyr noen fakta og informasjon på denne greske parabolen.

Historie

Greske tror at utstoppede drue blader dateres tilbake til antikken. Ifølge legenden var parabolen opprinnelig servert på Olympos. Opprinnelige parabolen kombinert hakket lam med ris og andre krydder før de brytes i gjennomvåt drue blader. Nektar og Ambrosia, og drue blader ble servert sammen som et offer til de greske gudene. Troen er at grekerne stammer fatet og spre den gjennom områder av Midtøsten. Angivelig kjøtt var sjeldne og stappet den inne drue bladene hjulpet feed mer folk.

Variasjoner

Ifølge The New York Times, skapt bysantinerne sin egen versjon av retten, basert på gresk oppskriften. Bysantinerne lagt mer krydder til retten og brukt uansett bladene var tilgjengelig. Mulberry fiken og hasselnøtt bladene ble brukt. Subtil smaken av bladene endret den totale smaken av fatet, som resulterer i en smaken som var forskjellig fra rettene tilberedt av grekerne. I Iran bruker utstoppede bladene en stor mengde ris, blandet med bare en liten mengde kjøtt.

Servering

Greske utstoppede drue blader blande noen slags krydder, som persille, mynte eller fennikel, til kjøtt og ris. Hvitløk, rips, pinjekjerner eller dill ofte legges til blandingen. Når retten serveres varm, den plassert inne kylling kjøttkraft eller servert med en avgolemono saus. Saus har en subtil, sitron smaken. Parabolen er også serveres kald og toppet med bare en liten mengde olivenolje. Bladene er vanligvis brukt som et kurs under et stort måltid og ikke servert alene. Når servert kald, bladene er ansett som en forrett.

Nutritional fakta

Ernæringsmessige fakta i en utstoppet vindrueranker varierer avhengig av ingrediensene inni. Peer trener viser kalorier for to utstoppede drue blader på 77, men dette er for to lite utstoppet blader. Oppskriften brukte for oppføringen erstatter hakket lammet med kjøttdeig. Min Fitness kamerat viser kalori nivået på 220 for hermetisk drue blader. Se etter friske drue blader eller tørket drue blader og bruke en liten mengde magre kjøtt for å redusere calories og fett.