Gresk stil vinduet behandlinger

September 16

Gresk stil vinduet behandlinger

Greske interiørdesign er veldig mye om minimalisme og enkelhet. I Hellas gjør det enkelt, ryddige indre områder for majestetisk utsikt over vannet. Greske vindusbehandling følge samme filosofi, tilbyr som lite distraksjon som mulig. Knapt der vinduet behandlinger og gammeldags preg er attraktive strategier for en virkelig greske vinduet behandling.

Wooden skodder

Wooden skodder er svært populær vindu behandlinger i Hellas. Om blå er ikoniske Grecian fargen, er det mange andre farger som ville fungere. For ekte enkelhet, kan tre skodder males for å matche fargen på veggen. Hvit på hvitt fargetemaer er svært minner om greske villaer. Mørk treskodder er også en fin mulighet. Varme røde, gule og rust farger kan være malt på wooden skodder, så lenge du flom rommet med nøytrale andre steder. Minimalisme er svært viktig i gresk interiør.

Glassmaleri

Bare windows installert med subtile Glassmaleri paneler gir en attraktiv Grecian vinduet behandling. For å oppnå dette, stick til lyse nyanser av gult, oransje, grønn og blå. Det er hyggelig å veksle, urørt glasspaneler med farget de redusere visuell rot. Derfor kan du vurdere å utnytte glass maling for å legge til en blokk med farge her og der uten forplikter til en sann glassmaleri. Enkelhet er nøkkelen til å gjøre det sammenhengende greske interiørdesign.

Stupbratte gardiner

Rene hvite gardiner gjør for en enkel og rimelig greske vinduet behandling. Gardinene i hvit voile er et hyggelig, jordnær alternativ for en mer uformell design. Mer elegant rommene, installere ren hvit gardiner laget av en silkeaktig stoff. Bruke en strømlinjeformet smijern gardin stang uten for mye utsmykning. Denne greske vinduet behandling fungerer når gardinen og rod er skarp og ukomplisert.

Buede vinduer

Mange vinduer i Hellas er satt i buet fordypninger. For å gjenskape følelsen av en bue til et rektangulært vindu, henge et halv sirkel formet designelement øverst i vinduet. En ferdig tre panel i form av en halv sirkel er spesielt hyggelig og kan males kamp skodder eller møbler. Vurdere, også en dekorative smijern funksjon i samme form. For å oppnå utseendet på et faktisk buet vindu, lure øyet ved å legge til en bueformede vindusramme topp interiøret i vinduet og fyll den med blå farget glass.